Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Mondeo(2015 sonrası) Bakım Ücretleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 saat önce, Volkan G. said:

Faturada araca koyulan yağ miktarı dikkatimi çekti. Burhan Hocam'ın faturasında koyulan yağ miktarı 5 lt görünürken,

Hocam öncelikle hayırlı olsun konforlu yolculuklara devam:)

Bildiğim kadarıyla sorunuzu cevaplayayım,benim faturayı kontrol ettiğinizde kullanılan yağın 208 lt varilden alındığı gözüküyor,anladığım kadarıyla büyük hacimlerde yağ alıp daha uygun fiyata getiriyorlar,3.85 olayına gelince zaten uygun hacimde yağ koyuluyor ama harcanan miktarı biraz daha fazla gösterip sanırım biraz daha fazla kazanmak için yapıyorlar,ne diyelim olur okadarlık

Yanıtlama zamanı:

Ben, kasıtlı yapılan bir şey olduğuna inanmak istemiyorum hocam :) Bir doğrusu vardır bu işin ama nasıl biz bilemiyoruz tabi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tabi benimkiler tahmin ama kötü niyetli bir tahmin:öp:

Daha yetkin arkadaşların cevaplarını beklemekten başka yapacak bişey yok,bu arada dh deki arkadaşın faturasında 4 lt gözüküyor

Yanıtlama zamanı:

4lt koyup 4 lt parasını alıyorlarsa 5lt koyunca da 5lt parası alınıyordur. Eğer bilinçli yapılan birşeyse gerekli şikayetler edilmeli. 1 kişiye sadece yanlışlıkla yapıldığını bilmemiz zor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
15 dakika önce, Doğan Kurban said:

4lt koyup 4 lt parasını alıyorlarsa 5lt koyunca da 5lt parası alınıyordur. Eğer bilinçli yapılan birşeyse gerekli şikayetler edilmeli. 1 kişiye sadece yanlışlıkla yapıldığını bilmemiz zor.

Açıkçası ufakta olsa art niyetli yapılan şeylerin peşine düşerim ama güler yüz ve iyi hizmet olunca konuşmaya değmez diye düşünüyorum,ayrıca total ücret zaten çok uygun ve diğer marka servislerinin saçmalıklarını da göz ününde bulundurmak lazım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.