Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201510 yıl Yazar comment_336454 6 saat önce, Volkan G. said: Faturada araca koyulan yağ miktarı dikkatimi çekti. Burhan Hocam'ın faturasında koyulan yağ miktarı 5 lt görünürken, Hocam öncelikle hayırlı olsun konforlu yolculuklara devam Bildiğim kadarıyla sorunuzu cevaplayayım,benim faturayı kontrol ettiğinizde kullanılan yağın 208 lt varilden alındığı gözüküyor,anladığım kadarıyla büyük hacimlerde yağ alıp daha uygun fiyata getiriyorlar,3.85 olayına gelince zaten uygun hacimde yağ koyuluyor ama harcanan miktarı biraz daha fazla gösterip sanırım biraz daha fazla kazanmak için yapıyorlar,ne diyelim olur okadarlık Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201510 yıl comment_336456 Ben, kasıtlı yapılan bir şey olduğuna inanmak istemiyorum hocam Bir doğrusu vardır bu işin ama nasıl biz bilemiyoruz tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201510 yıl Yazar comment_336461 Tabi benimkiler tahmin ama kötü niyetli bir tahmin Daha yetkin arkadaşların cevaplarını beklemekten başka yapacak bişey yok,bu arada dh deki arkadaşın faturasında 4 lt gözüküyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201510 yıl comment_336462 4lt koyup 4 lt parasını alıyorlarsa 5lt koyunca da 5lt parası alınıyordur. Eğer bilinçli yapılan birşeyse gerekli şikayetler edilmeli. 1 kişiye sadece yanlışlıkla yapıldığını bilmemiz zor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201510 yıl comment_336465 Bu kadar basit şeylere bakmayın iyi değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201510 yıl Yazar comment_336469 15 dakika önce, Doğan Kurban said: 4lt koyup 4 lt parasını alıyorlarsa 5lt koyunca da 5lt parası alınıyordur. Eğer bilinçli yapılan birşeyse gerekli şikayetler edilmeli. 1 kişiye sadece yanlışlıkla yapıldığını bilmemiz zor. Açıkçası ufakta olsa art niyetli yapılan şeylerin peşine düşerim ama güler yüz ve iyi hizmet olunca konuşmaya değmez diye düşünüyorum,ayrıca total ücret zaten çok uygun ve diğer marka servislerinin saçmalıklarını da göz ününde bulundurmak lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın