Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201510 yıl comment_326155 iyi akşamlar focus 2 aracımın ön farlarını içeriden ayarlayamıyorum.önce biri 6 ay sonra diğeri bozuldu.aracım sw model arkada ağırlık varken farları ayarlayamıyorum.farlarımı değiştirmeliyim, çaresi nedir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201510 yıl comment_326157 iyi akşamlar focus 2 aracımın ön farlarını içeriden ayarlayamıyorum.önce biri 6 ay sonra diğeri bozuldu.aracım sw model arkada ağırlık varken farları ayarlayamıyorum.farlarımı değiştirmeliyim, çaresi nedir. Farların içindeki ayar motoru bozulmuş olabilir ama kolay bozulan birşey değiller. Acaba içersine su kaçmış olabilir mi? Aynı şeklde ayarlama yapığınız düğmede bozulmuş olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201510 yıl Yazar comment_326159 farların içi temiz su buğusu yok.ilk sağ tarafın çalışmadığını farkettim. şimdi ikiside çalışmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201510 yıl comment_326364 ikisi birden gitse sigorta derdim ama yinede en basitten başlamak adına sigortasına bi bakın. olmadı farın uygun pinlerine elektrik vererek motor tarafı kontrol edilebilir, araba tarafında voltajlar ölçülerek kontrol edilebilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın