Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3'e H7 Led Uyar Mı? Görüntüsü nasıldır?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Takibi burdaki herkesin bilgisine güveniyorum ve onun için danışıyorum. Deiğiniz gibi 300 tl için riske değmez. Önemli olan takip edip bulmak. Ama şu sorumun cevabını kaçırdım sanırım. Komple set olarak farı alıp taksak bir sorun olurmu ELM den birşey yapmak gerekirmi?

http://www.focusclubtr.com/topic/3854-focus-3-bi-xenon-montajı/ ve http://www.focusclubtr.com/topic/7011-focus-3-oem-bi-xenon-montaj-klavuzuyazılımsal-aktivasyon-veya-röleli-sistem/ konularını bir inceleyin aklınıza bir şey takılırsa konunun uzmanları yardımcı olurlar zaten.

Güçlü ışık önünüzü aydınlatmadığı gibi gereksiz göz alır. Mercekli far olursa durum değişir tabi

Oktay abi el atıyordu bu işe. Ama fiyat 700 leri buluyor. Çıkma stop bulacan bide

Gene aynı para... Ya doların düşmesini umacağız yada parçaların eskiyip fiyatının düşmesini

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 7,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Teoman Saraç yazmıştım ama paylaştığınız videolar üzerine tekrar ediyorum, ampülün boştaki ışık gücü, aydınlatması önemli değil. Reflektörün yola yansıtamadığı ışık aydınlatma açısından hiç bir işe

• Yani uun lafın kısası ister HID ister LED olsuın sonradan takıldığı için ne verim alırız nede rahat yolculuk ederiz karşımızdakileri rahatsız etmekte işin fazlası. Ben artık sadece çıkma far bulmaya

• Selamlar. Dönüş yaptim. Kendime geldikten sonra resim ve videolari yükleyecegim. Resmen Aliexpress te gezer gibiydim. Ledler, aksesuarlar vb.. tabiki sizden bilgi rica edecegim çünkü 10 gun sonra kısm

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Doğru adrestesin :). Far bulunur kolay illaki etrafta satan çıkar.

Bu arada aynı şirketteyiz ama farklı şehirler...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.