Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201510 yıl comment_323045 tamamdır kusura kalma biraz pahalı derken? işbire gidip tüm yataklarını soracağım bu gidişle Mustafa bey, benim kusura bakacak bir durumum yok Sitenin teknik yetkilisi olarak bilgi verdim o kadar. İster uyun ister uymayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201510 yıl comment_323049 tamamdır kusura kalma biraz pahalı derken? işbire gidip tüm yataklarını soracağım bu gidişle Siz işbir e gidip yatakların hepsi hakkında fikir alın en sağlıklısı bu oluyor, işbir in fiyatları yüksek tek kişilik visco yataklara şimdi baktım 1500 civarından başlıyor 3500 e kadar gidiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201510 yıl Yazar comment_323050 Siz işbir e gidip yatakların hepsi hakkında fikir alın en sağlıklısı bu oluyor, işbir in fiyatları yüksek tek kişilik visco yataklara şimdi baktım 1500 civarından başlıyor 3500 e kadar gidiyor. teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201510 yıl comment_323087 bu arada yatakla ilgili önerin varsa abi senden de tavsiye alayım mümkünse horizontal olsun (bkn.vertical yatak'ta uyumanın zorlukları) yeter. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın