Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tek taraflı park farı yakma özelliği

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

3.thumb.jpg.c1964487853fc5ad5241dfb5f1aeKontak kapandığında fakat sinyal kolu sağa yada sola açık bırakıldığında arabadan inip kapıyı kilitlediğim zaman ön led ve arka led stop lambası   tek taraflı yanıyor.far sensörlü araç kullanıcıları dikkat ettinizmi?bu bir özellikmidir sorunmudur? ben döndüğümde 45 dk sonra farkettim tek taraflı yanıyordu.ya uzun süre sonra gelseydim :)

4.jpg

6.jpg

Rasim S. tarafından düzenlendi
Not:6.resim sinyal kapalı ledler calışıyor yani

Yanıtlama zamanı:

Bu özellik Almanya kökenli, park ettiğinizde eğer aracınızın trafikte seyir halindeki araçlar tarafından daha iyi görülmesini istiyorsanız yol tarafına doğru sinyal kolunu çevirdiğinizde kısa bir uyarı sesi ile ön ve arka park lambaları aktive oluyor. Yani istenilerek konulmuş bir özellik. 
Fark etmezseniz LED olarak yananlarda çok sorun olmasa da aküyü -hele zayıfsa- bitirme potansiyeli var tabii.
Kitapçığın 52. sayfasında bu beceriksizce anlatılmış.
Keşfiniz hayırlı olsun.
Bu arada başlık amacını aşmış...

park.thumb.JPG.d3c2a3f2fb84f7d32bb2457a8

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sağol cem abi ilk bakışta şimdi elektrikciye git olmadı servise git nereyi Karıştırırlar ne yaparlar Diye düşündüm aracı calistırınca anladım sinyalden olduğunu.yanaşırkende sinyal veriyom bu arada :) abi baslık ne olmalıydı bu konuya sence 3_5 şey zırvaladım bunu yazdım gece :)

Yanıtlama zamanı:

Belki fark edilmemistir. Ayni sekilde durduktan sonra sinyal kolunu uzunlari yakarmis gibi yaptığınızda ayni ses gelir ve farlar bir sure yanar. Yani fallow me. Karanlıkta eve giderken yolu görmenizi saglar :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.