Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320433 ben halen kurmadım...oynadığım bir oyun var ios9 da çalışmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320436 Ben 5c kullanıyorum (şirket), hızda bir fark hissetmedim. Kablosuz car play gelmiş. Ama, şimdi buna bir de sync 3'lü araba lazım .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201510 yıl comment_320524 Kimse pil tasarruf modu dememiş diyen arkadaşlar da denememiş sanırsam demek ki kimsede şarj sorunu yok:) ben denedim biraz fark ediyor tasarruf modunda genel olarak ben beğendim telefon 5s bu arada Yakup un dediği gibi temiz restore yeni iPhone olarak ayarladım kurdum hız olarak iyi çalışan uygulamaları kapatma işi sıkıntılı birde arama menüsüne alışamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201510 yıl comment_320526 Pil tasarruf modunu biz manuel olarak genelde yapıyorduk zaten ama plus kullanıcılarının ona da pek ihtiyacı yok. Aslında bu özelliğin aman aman faydası yok bilindik şeyleri sınırlıyor ve kapatıyor. Diğer firmalarda gördüğümüz menü değişikliği vs olsa daha verimli bir tasarruf olurdu ama bunu iphone kullanıcıları ne kadar ister bilemiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201510 yıl comment_320543 ben istemem çünkü tetris ekran oluyor bazıları Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201510 yıl comment_320902 Ios9 satın aldığım 2 zil tonunu yemiş... Telefonda görülmüyor hatta satın alınmış bile görülmüyor... adamların günahını aldık pc de itunesdan senkronizasyon yaptım düzeldi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın