Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315865 arkadaşlar merhaba 2011 model focus ııı aracım mevcut üzerine ses sistemi koydurdum 4 adet jbl mit 1 adet jbl 1000 bas ve 5 kanal çıkış anfi araçda müziği dinlerken müzik sesi kesiyor neden olduğunu anlamıyorum. anfiden olablirmi acaba birde kapılara mitleri takarken baktığımda kapı döşemeleri tam oturmamış bana sökülen döşemenin tam oturmayacağını sölediler doğrumudur. acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315867 Yanlış anlamayın da acil olan durumu ben çözemedim açıkcası.Konu başlığınız bence durumu özetlemiyor.Taktırdığınız yer ile görüşmeniz daha uygun olur kanısındayım.İyi günler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315870 Acil olan ne? ... tesisatı yaptırdığınız yer ile görüşmenizde bence yarar var. (bu arada uzun zamandır "sökülen döşeme yerine tam oturmaz" gibi bir saçmalık duymadığımı da belirteyim.) belli ki kablolama, sonlandırma'da sorun yaşanmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315871 Döşeme oturmalı. Kapı klipsleri değişiyordu sorun var ise.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315873 Bütün bu soruların cevabı taktırdığınız yerde [emoji6] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315874 1- acil iş Nerede ? 2 - cep telefonunuzu elinize alıyorsunuz. son arama ya da rehberinizden ustanızı arıyorsunuz. sorunu anlatiyorsunuz. sorun ortadan kalkıyor. 3 - 2. maddede usta dediğim kişinin numarasını siliyorsunuz. ve gerçekten bi ustaya götürüyorsunuz. Kırık kapı sekmanları değişiyor afiyet olsun. .. soruya da gelince kanımca anfi ısınıyor ondan müziği kesiyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın