Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201214 yıl comment_82742 Varlığı bir dert,yokluğu ayrı bir dert............... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201214 yıl comment_82761 İzmir gibiyim artık; gülmeyi Alsancak'da bıraktım, coskuyu Göztepe'de, aşkı Bornova'da. Asansör kadar yorgun, Agora kadar yıkık, Eşrefpaşa kadar belalı, ... Basmane kadar vedalara alışık, Kemeralti kadar kalabalık, yalı kadar cefâkar, Karşıyaka kadar gösterişli ama bitkin... İzmir gibiyim yani uzaktan ışıl ışıl, ama aslında yorgun ve her şeye rağmen Saat Kulesi gibi dimdik ayakta.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201214 yıl comment_82765 çok güzelmiş hersatırını yaşıyan biri olarak çok beğendim... birde video eşliğinde okuyalım ozaman... http://www.youtube.com/watch?v=FhWVLvidlO8 izmir grubu rengini mutlaka görmenizi tavsiye ederim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201214 yıl comment_82883 Ehehe , Biraz argo gibi ama çok hoş.. Çukurova'da söylenirmiş hep ben yeni duydum(biraz halkın arasına karışmalıyım artıkını) "enik büyür it olur, yavşak büyür bit olur." Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83218 Bu vücutların içinde ne işimiz var, dedi yanı başımdaki yatağa uzanmakta olan adam. "Belki, onlarla yolculuk ediyoruz" dedim. Biraz zaman geçmiş olmalı, yorgundum, dalmışım. Adamın sesiyle ayıldım: Ne dediniz? "Vücutlarımız, diyordum" karşılığını verdim; "Belki valiz gibiler, kendimizi taşıyoruz." ANTONIO TABUCHI (Hindistan'a Gece Müziği) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83474 Yokuşta akmayan ter,inişte göz yaşı olur........... Zorluklara göğüs germeliyiz.Her işi zamanında yapmalı,zorluklara katlanmalıyız ki zor günler bittiğinde mutlu olabilelim.Buna katlanmazsak,iş işten geçtikten sonra zorluktan daha şiddetli sorun ve acılarla karşılaşırız................. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83484 Dünya; karşılaştığın fırtınalarla değil, gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83488 Yokuşta akmayan ter,inişte göz yaşı olur........... Zorluklara göğüs germeliyiz.Her işi zamanında yapmalı,zorluklara katlanmalıyız ki zor günler bittiğinde mutlu olabilelim.Buna katlanmazsak,iş işten geçtikten sonra zorluktan daha şiddetli sorun ve acılarla karşılaşırız................. yawww ölede....yinede bir zorluk çıkarmasan kardeşine diyorum.... bu işin kolayını öğretsen.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83489 Dünya; karşılaştığın fırtınalarla değil, gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir. peki ya iceberg çıkarsa.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201214 yıl comment_85351 Öyle biriyle dosluk kur ki, senin değişmenle değişmesin..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_85998 Akıl olmayınca başta,kuru kafa neyler................... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86770 Keşke Bazı Insanların Üzerine Sağ Tıklayıp "Özellikler"ini Görebilsek , Kastıysa "Yenile"sek , Uzaktaysa "Kopyala"sak , Sinirlendiriyorsa Bi Tane " Yapıştır"sak... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın