Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201214 yıl comment_54954 Canı yanan sabretsin, canı yakan canının yanacağı günü beklesin. HZ.MUHAMMED (S.A.V) Mart 17, 201214 yıl oğuz mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55536 Sana söz hayat ! Bundan sonra kimseyi göz çukurlarıma ekip, büyümesi için gözyaşı dökmeyeceğim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55537 Hayatım, içimden geçen cümleler içinde geçti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201214 yıl comment_56664 Gecenin sözü: "Bizimkisi bir aşk hikasei değildi... Aşktı bizimkisi, gerisi hikayeydi!" Can Yücel Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56740 Eğer mutluluğunuz bir başkasının yaptıklarına bağlıysa çok ciddi bir sorununuz var demektir...... Huxley...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56774 Kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam,üstüme basmaya çalışanların ayaklarını kanatmak zorundayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56791 Ìnsan ulasamadigi herseyin "delisi", ulastığı herseyin "nankörüdür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201214 yıl comment_57005 Tanrı kadınlara geçmişi ve geleceği, erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti. Kadınlar geniş bir zamana yayıldıkları için huzursuz, erkekler daracık bir zamana sıkıştıkları için anlayışsız olurlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201214 yıl comment_57006 Anne gezindiğin bağ baba yaslandığın dağdır! Ömrümün en güzel çağı, annen ve babanla olandır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201214 yıl comment_57060 Yazılmış mıydı daha önce? Söylediklerinize dikkat edin, düşüncelerinize dönüşür. Düşüncelerinize dikkat edin, duygularınıza dönüşür. Duygularınıza dikkat edin davranışlarınıza dönüşür. Davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınıza dönüşür. Alışkanlıklarınıza dikkat edin, değerlerinize dönüşür. Değerlerinize dikkat edin, karakterinize dönüşür. Karakterinize dikkat edin kaderinize dönüşür... Mahatma Ghandi'ye atfedilir... Mart 26, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201214 yıl comment_57064 hüner süsüm, bilgim madenim, aklım canım, gözbebeğimden gerek öğrenmen, bak bana doyasıca, hayat eli sopalı bir öğretmen siyah saç ak defterle geldin, ak saç siyah defterle gidiyorsun sen uyurken gülistan'da, ben diken üstüne yatmış acıyorum... derdim kadar olsaydı kuvvetim, benimle baş edemezdi kasvetim, kendini iyi bilen kötülere ne yarar, ki benim iyiliğim kuru değilim... uzak değil ki malum sırrım feryadımın menzilinden, ne olur iyi bir haber gönder en tezinden, kulaklarım dilimin müşterisi ezelden... dediler yunus'a bal dudaktan acı kelamlar etme, demesi hayli kolay yaşamayanın bu dertle, yunus çıkan fırtınada bir kırılan çiçek.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201214 yıl comment_57105 Alperen özlü sözler bölümü günün şiirine koysaydın keşke....teşekkürler paylaşımın için.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57254 Alperen özlü sözler bölümü günün şiirine koysaydın keşke....teşekkürler paylaşımın için.. ya ben oraya koyacaktım yanlışlıkla buraya koymuşum.. şimdi sen yazınca farkettim.. yanlışlık için özür dilerim.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın