Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201114 yıl comment_31286 Onu hepsi için yapılandırabilirsiniz... Direktifler Kitapçıkda mevcut Sorun olmadığına göre yolumuza devam ediyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201114 yıl comment_34536 Aynı Sorun benımde Başıma Geldi, Gece aracı parkettim camlar kapalı kapılar kapalı, Mahalle sakinleri Polisi çağırmışlar anonsa uyandım. Adana FORD Gizerlerle Gittim. Kodlama hatasından dolayı olduğu bildirildi. Bilgisayar bağlantısı ıle duzelttiler durumu. sorun geçmıs olsa dahı yetkili ford servisine gidin ve kodlarınızı kontrol ettirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201114 yıl comment_34541 Cam kapanırken araya bir şey girerse kapanmayı durdurup biraz açılıyor ya camlar. Bu sistem de camları anahtardan kapatsanız da aktif kalıyor. Bizim eski arabamızda bunun yüzünden açılıp durduğu söylenmişti, camın tam kapandığı yere basınçlı hava sıkıp, temizleyip sonra tekrar programladıklarında düzelmişti. Bu da olma ihtimali düşük olsa da bir ihtimal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201313 yıl comment_143120 Titanium da hepsi , Stil comfort denemedim o yüzden acaba onlarda sadece on olabilir mı diye şüphelendim... Bu en iyi senaryo tabi. --- iPhone Yolladı --- bende style plus paket var kapı açma tuşuna basılı tutunca dört camı birden sonuna kadar açıyor kapatma tuşuna basıncada hepsi birden kapanıyor yada araçtan inerken bir camı açımk unuttuğunuzda kilit tuşuna uzun bastığınızda açık olan camı kapatıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın