Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hyundai Elantra Test'i - Manuel


Guest Tolga KARACA

Önerilen Mesajlar

Bugün arkadaşım için Ix35 1.6 bakmak için Hyundai ye gittik.

Hava çok soğuk olduğundan Ix35 e fazla bakamadım ama satış görevlisinin ısrarıyla Elantra yı test ettim.

Aracın içi ergonomik, önceden tasarım detaylarını abartılı bulmuş olsam da tanımadığım bu araçta soğuktan ellerimin titremesine rağmen gerekli tuşları hemen buluyordum. Döşemeler genel olarak kaliteli, sert plastik biraz fazla kullanılmış ama ucuz bir his de vermiyorlar. Gece iç mekan ışıklandırması ve özellikle kadranlar çok hoşuma gitti hatta bu konuda çok beğendiğim Astra kadar beğendim diyebilirim yine ön koltukların ergonomileri de iyiydi.

Motor sessiz ve rahat devirleniyordu, alt ve orta devirlerdeki sessizliğini üst devirlerde de başarılı kabin yalıtımı sayesinde içeri pek yansıtmıyor, en güzel yanıysa güçlü çekiş özelliklerinden de ziyade gaz pedalına çok hızlı yanıt vermesiydi, kalkışlar bu güçteki bir araçtan beklenenden daha kötü de değildi iyi de, ancak araç biraz hareket ettikten sonra hızlı ve güçlü bir şekilde devirleniyordu, 6 ileri şanzımanda değişimler biraz kemikli ve sesli olsa da genel olarak iyi denilebilir.

Frenler bazı arkadaşlarımızın çok sevdiği türde; ayağınızı pedala dokundurduğunuz anda araç yavaşlamaya başlıyor ki ben bu tür sistemleri çok yoğun trafik şartları hariç pek beğenmiyorum.

Direksiyon sistemi direkt ancak düşük hızlar için biraz ağır kalıyordu, kabin yalıtımı Uzak Doğulu rakiplerinden iyi, iç mekanda tıkırtı vs yoktu ancak sert plastiklerin yoğunluğu bu konuda biraz şüphe bırakıyordu.

Genel olarak fiyatı dişli rakiplerini düşündürmedikce bence alınası bir araç olmuş; galerideki ilgi alaka da insana ayrıca güven veriyordu.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Guzel degerlendirmissin kardesim eline saglık. Dış tasarımı çok guzel, yeni çıkan araçlar icinde en guzel sedanlardan.

Sağolasın.

Dar bir vakitte ve birazkeyifsiz şartlrda test ettiğimden pek detaya giremiyorum.

Aracın gece iç mekan ışıklandırması,hızlı gaz pedalı tepkisi en çok aklımda kalanlardan.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok ilginÇ. Genelde test ettirmek istemezler ama. Hyundai de bişeyler değişiyor galiba.

Burda 2 tane Hyundai bayisi var ikiside Çok sıcak ve yakın davranırlar. Hatta diyebilirimki son 2-3 ayda gezdiğim bayiler iÇerisinde yaklaşımı ve samimiyeti en hoşuma giden bayilerdi ikiside. İlk gittiğimizde pazar gÜnÜydÜ ve 2 kişi filan vardı görevli olarak. ikiside mÜsait olmamalarına rağmen ilgilendiler anında. Ayrıca brÇok bayi pazar gÜnÜ test sÜrÜşÜ yaptırmıyordu mÜsait oldukları halde, burdaki bayiden test talep ettiğimde kimse olmamasına rağmen anahtarı verip siz kendiniz test edebilirsiniz isterseniz dedi, bizde eşimle beraber teste Çıktık başka kimse yoktu yanımızda :D sırayla 1er tur attık :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yusuf müşteriye yaklaşım konusunda özen gösterildiği belli, galeriye senede 1-2 kere gidiyorum her defasında aynı şekilde nazik ve ilgili davranıyorlar olur da yeni eleman gelmişse o da aynı çizgide devam ediyor.

Adamların ürettikleri araba da günden güne güzelleşip iyileşiyor, aldığın araba kadar servisi de beğenmen çok güzel birşey..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.