Volkan Çelebi Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2015 Merhaba arkadaşlar, Yolcu koltuğunun airbagi nasıl kapatılacak. Manuelde bir düğmeden bahsediyor ama ben bulamadım onu torpido gözünde. Daha önce sorulduysa affola. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
2 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 (düzenlendi) F3'mü? Neremden F2'yi uydurdum ben? OoOoOoOoO ... olmuşum yahu ... neyse ... bakıp cevap vereyim, ezberimde yok. edit : baktım, doğru hatırlıyormuşum ... anahtar ile sağ ön Airbag kapatma F3'de de yok. ECU üzerinden devre dışı bırakılır tabi, o zaman da Airbag uyarı ışığı (göstergede) yanar ... o ayrı. Ağustos 4, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Hava atayım mı gençler ? Fiestada var imiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Dış kısmında diye hatırlıyordum ki, değilmiş... İyice baktınız mı içine? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 İşinden evine dönen delikanlılar biriniz bakında yardımcı olalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 İşinden evine dönen delikanlılar biriniz bakında yardımcı olalım Yolcu airbag i kapanıyormuymuş? Neden ki?Ne gerenk var ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Bebek koltuğu koyarsan kapatmak zorundasın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 (düzenlendi) F2'de öyle bir özellik yok ... F2'de switch için yer var ama orada switch yok. 2012 Fiesta'ların (kimi modellerde) bazılarında On/Off var ama o kadar. Zaten bu nedenle Focus'ta "Ön tarafa bebek koltuğu koymayın" sticker'i eklemişler. Ağustos 4, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi imla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Araba F3 abi, anahtarı sokup döndürüyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Araba F3 abi, anahtarı sokup döndürüyoruz Çocuk kilidi değil sanırım o sokup çevirilen.Ben hiç hatırlamıyorum yolcu tarafında böyle bir switch Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Torpidonun içinde olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 F3'mü? Neremden F2'yi uydurdum ben? OoOoOoOoO ... olmuşum yahu ... neyse ... bakıp cevap vereyim, ezberimde yok. Abi bamya çorbası iyi geliyormuş yorgunluğa dalgınlığa vb... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Şimdi bu ufaklık bizde yok öyle mi Otosan sen ne yapıyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Şimdi bu ufaklık bizde yok öyle mi Otosan sen ne yapıyorsun Yav benim anlamadığım zaten bebeğin ne işi var önde.Ben hiçbir şartta airbag i kapatmazdım.Çocuk arkada gitsin.Önde daha riskli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 (düzenlendi) Şimdi bu ufaklık bizde yok öyle mi cıK .. yoh!işte. çok mu dandik oldu (cevap) ... ama napiim, yerine "bebek koltuğu koymayın" sticker'i versek? Yav benim anlamadığım zaten bebeğin ne işi var önde.Ben hiçbir şartta airbag i kapatmazdım.Çocuk arkada gitsin.Önde daha riskli Zaten onun için Isofix bağlantı seti veriyoruz (istendiğinde / bedelsiz) ...bence de bebek koltuğu sağ arka tarafta olmalı ama insanların tercihlerine karışamayız ki, sorulursa tavsiye verebiliriz ... o kadar. Ağustos 4, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür Arduç Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Çocuk koltuğunun öne konması yasak zaten. Sadece sürücünün olduğu durumlarda olası kaza durumunda hava yastığının boş yere patlamaması için kapatma düğmesi olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Çelebi
Merhaba arkadaşlar,
Yolcu koltuğunun airbagi nasıl kapatılacak. Manuelde bir düğmeden bahsediyor ama ben bulamadım onu torpido gözünde. Daha önce sorulduysa affola.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
6
3
Popular Days
Ağs 4
10
Ağs 23
8
Ağs 5
7
Ağs 3
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 8 posts
Doğan Kurban 6 posts
Kaan Yagizer 6 posts
Volkan Çelebi 3 posts
Popular Days
Ağs 4 2015
10 posts
Ağs 23 2015
8 posts
Ağs 5 2015
7 posts
Ağs 3 2015
5 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
Canım yazdım zaten yukarıda, Fiesta'da var die cıK, yok! daha doğrusu var, ama o airbag ile alakalı değil ... emniyet kemeri uyarısı veriyor sistem ama sağ ön koltukta kimse oturmuyor, yazıktır
Kaan Yagizer
Ne nie? Niye Switch konmamış? : Yeri belli (resim paylaştım) ama orada on/off yok ... neden dersen? bilmiyorum, büyük ihtimal ile "koyma bilader" demişizdir. Niye Basınç sensörü yok? : Eh ... ad
Kaan Yagizer
Sağ arka denmesinin sebebi belli. Koltuk oradayken aracı kullanırken dikiz aynasından bebeğe bakabiliyorsun Yakup (denenmiştir - kesin bilgi) şoför koltuğunun arkasında (arkanda) olduğunda bu şans kay
Posted Images
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap