Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III Titanium Aşırı Voltaj Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Evet yazılım eski. Göstergeyi tanıtmana gerek yoktuki. Göstergenin yazılımı sonradan güncellenebiliyormu bilmiyorum açıkcası. Gömülü olma ihtmali yüksek. İçindeki 9S12 serisi motorola işlemci. Kendi bünyesinde 1MB bellek içeriyor. Eğer OBD portundan update edilebilir bir şekilde yazdılarsa sorun değil. Ama cihazın üzerinden ek bir portla falna güncelenebiliyor olması kuvvetle muhtemel.

Parça kodundan anlarsın.

Sendekinin yazılım kodu BM5T-14C026-BD. öncelikle parça kodunu okumayı bilmek lazım. En baştaki BM5T focus 3 ve c-max2 de kullanılan parçaların kodu. çokluklada focus 3. Yani ilk 4 hane aracın tanımını yapmaya yarıyor. Ortadaki kod ise bunun gösterge olduğunu anlatıyor. Sonudaki iki tane ise versiyon. B serisinin D versiyonu yazılım varmış üzerinde. Şu an 2012 lerde satılan bu göstergelerde I versiyon yazılım var.

• Yanıt 210
  • Görüntüleme 36,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• acaba plakadan mı kaynaklı keşke EG 260 alsaydım 195 e gelince durmazdı belki

• Erdem bey emin olun buradaki birçok kişinin en az sizin kadar tecrübesi vardır. Bence siz arabanıza ve kendinize fazla güveniyorsunuz. 200 km gibi yada yakınında bir hızda ilerlerken ani fren yaparsan

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yol Bilgisarında yazan uyarı ve yapılacak işlem; En kısa sürede güvenli şekilde durun ve kontağı kapatın...Derhal İşi bilen teknik adamın kontrol etmesini sağlayın

Yanıtlama zamanı:

Ekranda ki yazı gayet açık....

önceki sayfalarda verilmişti...Tr çevirisi de düzgün ama şaşkınlıkla ekranı mı okumayı tercih edersiniz arabayı kontrrol altında tutmayı mı ? çevrenize dikkat etmeyi mi ?

Espiri yapmıştım ben o konuda.. Elbette hikaye yazacak halleri yok.

Yanıtlama zamanı:

Evet yazılım eski. Göstergeyi tanıtmana gerek yoktuki. Göstergenin yazılımı sonradan güncellenebiliyormu bilmiyorum açıkcası. Gömülü olma ihtmali yüksek. İçindeki 9S12 serisi motorola işlemci. Kendi bünyesinde 1MB bellek içeriyor. Eğer OBD portundan update edilebilir bir şekilde yazdılarsa sorun değil. Ama cihazın üzerinden ek bir portla falna güncelenebiliyor olması kuvvetle muhtemel.

Parça kodundan anlarsın.

Sendekinin yazılım kodu BM5T-14C026-BD. öncelikle parça kodunu okumayı bilmek lazım. En baştaki BM5T focus 3 ve c-max2 de kullanılan parçaların kodu. çokluklada focus 3. Yani ilk 4 hane aracın tanımını yapmaya yarıyor. Ortadaki kod ise bunun gösterge olduğunu anlatıyor. Sonudaki iki tane ise versiyon. B serisinin D versiyonu yazılım varmış üzerinde. Şu an 2012 lerde satılan bu göstergelerde I versiyon yazılım var.

Eeeee?Ne yapıcaz şimdi Mertol? Günclleme yapmamız gerekmiyor mu?

Yanıtlama zamanı:

Yooo bilgisayar değilki bu. Çalışıyorsa elle abijim. :P

Çok ıncık cıncık şeylerden bile versiyon değişebilir. Dolayısı ile buna fazla takılma bence. Nasılsa servislere bunun güncellemesini falan gönderirler o zaman bakarız. Şu an olduğunu hiÇ zannetmiyorum zira adamlarda yedek anahtar bile tanıtamadık.

Yanıtlama zamanı:

Bu arada CemBo nun verdiği bizim arabalarla ilgilimi açıkcası bilmiyorum. Ama ben sorun olmadıkca herhangi birşeyi güncellemem. Sonuçta şu an sorunsuz çalışıyor. E telefonla falanda bağlanıyor.

Yanıtlama zamanı:

Bu arada CemBo nun verdiği bizim arabalarla ilgilimi açıkcası bilmiyorum. Ama ben sorun olmadıkca herhangi birşeyi güncellemem. Sonuçta şu an sorunsuz çalışıyor. E telefonla falanda bağlanıyor.

Mertol bende iphonedaki rehberi soyisim isim gösteriyor ekranda sinir oluyorum,isim soyisim yapacak şekilde değiştiremedim bi türlü....Acaba yazılım yüzündenmi ki?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mertol bende iphonedaki rehberi soyisim isim gösteriyor ekranda sinir oluyorum,isim soyisim yapacak şekilde değiştiremedim bi türlü....Acaba yazılım yüzündenmi ki?

Peki Iphone da nasıl görünüyor once isim soy isim mi ? tam tersi ise iPhone dan değiştrimeyi dene benimki nokia Zİra Telefon Defteri isim Soy İsimle Gösteriyor Arabada...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

heralde benim aracın sorunu halledilemeyecek net bir şey çıkaramadık bir türlü bakalım ilerleyen günlerde neler olacak beklemekten başka bir çaremiz yok sanırım

Yanıtlama zamanı:

İlgili ama sorun yoksa gerekli değil....

Ben Android telefonun rehberini okutamadığımdan ve dökümanlarda okuması mümkün olarak belirtildiğinden güncelleme yaptım. Sorunsuz oluyor, sadece 15 dakika sürüyor.

Ama sorunum yine de hallolmadı, yani telefon rehberi çıkmıyor bir türlü.

Yanıtlama zamanı:

Kayıt ettikten sonra çıkıyormuş...Tek tek girilecek..

Yok devenin dans pabucu...

Ama yine de bilgilendirme için teşekkürler, çoooook boş vaktim olan bir 30 Şubat'ta yaparım zahir.

Yanıtlama zamanı:

Valla bn iphonedan isim-soyisimi desoyisim-isimi de denedim,her halükarda arabanın ekranında soyisim-isim şeklinde gözüküyor...Rehberdeki herkesin soyismini bilmek zorundamıyım yahu...Bu sorunla birde müzik sisteminde çalan şarkının kalan süresini göremiyorum o da gıcık...Parçanın süresi kaç dakikadır bilemiyosun.Ha çok önemlimi diil ama olmaması garip,günümüzde en dandik cd-mp3 çalarlrda dahi parça süreleri kalan süre,toplam süre çalan süre olarak gözüküyor...

Yanıtlama zamanı:

Benim de nokia ve rehber isim-soyisim şeklinde çıkıyor. I phone lar çöpe ;):P:) :) :D

Ayrıca hani çok anladığımı söyleyemem fakat Erdem beyin aracında aşırı voltaj probleminin kaynağını aracın yüksek devir çevirmesinden kaynaklandığını ilgili parça her neyse o parçanın süzemediğini söylemişsiniz. Peki Bora beyin aracındaki problemin sebebi nedir diye sormak istedim. Malum dizel bir motor benzinli kadar yüksek devir çevirme imkanına sahip değil, fakat kasnak vs gibi şeyler ile benzinlinin 7 bin d/d da ürettiği elektiriği dizel motorun 5 bin d/d de üretmesi sağlanmadıysa. Ki sanmıyorum böyle bir şey yapılacağını, anahtarın metal bir parçaya değmemesi gerektiği söylenmiş peki kumandanın içindeki anahtar metal değil mi? (Cep telefonuna bişey demem ama ben telefonu da anahtarı da kolçağın önündeki bardaklık gibi yere koyuyorum, yani ikisini de üst üste bir problem olmadı şimdiye kadar.

Yanıtlama zamanı:

Bilmem bende Turkcell T20 var ve isim listesi falan normal gözüküyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.