Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30294 Hız Sınırlamayı Kullanmadım aksine o ara hız sabitleyici açıktı sadece Zaten Dikkat Edilirse Hız Sabitleyici 194 -196 KM Gösteriyor Araç Stop Ettikten Sonra Haliyle Hız Sabitleyici Devre Dışı Kaldığı için Uyarı Olarak 30/KMs Uyarısını Veriyor Yani Hız Sınırlama Deil Sabitleme Sisteminin Min 30/Kms De olabileceğini Belirtiyor ÜstÜnÜ çizince de İptal Olduğunu Anlamına Geliyor hız sınırlandırıcıyı sadece şehir içinde kullanıyorum. bir kaç gÜn içerisinde otosandan geri bildirim olmazsa dava yoluna gideceğim ki bu sÜreçte elimdeki video benim en bÜyÜk kanıtım yani aklımın almadığı bir şey eğer gerçekten yÜksek gerilim hatlarından elektirik çekiyorsa bu araç ki denen o NASIL OLURDA 55 bin TL DEĞERİNDEKİ BİR ARABADA BU TARZ SORUN İçİN BİR YALITIM SİSTEMİ OLMAZ AKLIM ALMIYOR.... Kasım 14, 201114 yıl ErdemG tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30295 Geçmiş olsun bende Bursa da oturuyorum iiki yol güzel bi yol orada imişsiniz. Yeni nesillerde belkide güvenlikten kaynaklanan bi sorun da olabilir mi hız sınırlama motordan... Evet Biliyorsunuz Ki Bursa Otobanı Kısa Ama Geniş ve Temiz Bir Yol Gece Geç Saatte Olması Belkide Olası Bir Kazayı Önledi Bi Şey Değil Kaza Yapıpı Hayatımızı Kaynbetsek Gazetedeki Manşet Aynen Şu Olurdu... "BURSA çEVRE YOLUNDA AŞIRI HIZ CAN ALDI" Benim Babam Ralli Pilotu ve Tüm Deneyimlerim Ona Ait Bu Heralde çok Sinir Bozardı Ki Kimse O Aracı Alıp Bakmazdı Bile Neden BÖyle Olmuş Diye Kim Bilir Belkide bildiğimiz kazaların Bazıları Bu Tarz Donanım Elektronik Sebepli Hız Sınırlayıcıdan Sorun Olabileceğini Sanmıyorum BÖyle Bir Şey Olsa heralde Hız Sınırlama Yada Sabitleme İçinde Bir Hız limiti Koyarlardı Yani Hız Sınırlama Max 160 KM ile çalışabilir Hız Sabitleyici Max 14 0 ile Gibi Bakalım Beklemedeyiz Bu Arada Herkesin İlgi Alakasına Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim bu Kadar İlgileneleceğinden Emin Değildim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30296 Hız Sınırlamayı Kullanmadım aksine o ara hız sabitleyici açıktı sadece Zaten Dikkat Edilirse Hız Sabitleyici 194 -196 KM Gösteriyor Araç Stop Ettikten Sonra Haliyle Hız Sabitleyici Devre Dışı Kaldığı için Uyarı Olarak 30/KMs Uyarısını Veriyor Yani Hız Sınırlama Deil Sabitleme Sisteminin Min 30/Kms De olabileceğini Belirtiyor ÜstÜnÜ çizince de İptal Olduğunu Anlamına Geliyor hız sınırlandırıcıyı sadece şehir içinde kullanıyorum. bir kaç gÜn içerisinde otosandan geri bildirim olmazsa dava yoluna gideceğim ki bu sÜreçte elimdeki video benim en bÜyÜk kanıtım yani aklımın almadığı bir şey eğer gerçekten yÜksek gerilim hatlarından elektirik çekiyorsa bu araç ki denen o NASIL OLURDA 55 bin TL DEĞERİNDEKİ BİR ARABADA BU TARZ SORUN İçİN BİR YALITIM SİSTEMİ OLMAZ AKLIM ALMIYOR.... Tüm araçlara mal etmek hata olur bildigim tüm sitelere baktım göremedim. Hatalı parça var gibi gözüküyor.. Size de aynı yerde hep olmamış yani yalıtım vs gibi seyler değildir Anlayacağız bakalım.. Garanti bu yüzden var merak etmeyin --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30297 Tüm araçlara mal etmek hata olur bildigim tüm sitelere baktım göremedim. Hatalı parça var gibi gözüküyor.. Size de aynı yerde hep olmamış yani yalıtım vs gibi seyler değildir Anlayacağız bakalım.. Garanti bu yüzden var merak etmeyin --- iPhone Yolladı --- Yamamın Nedeni Sadece Servis Elemanında bana benzer bir olay anlatması tabiki bir kuga mondeo vs de olmaya bilir focusda da olmaya bilir o halde aklıma gelen sorunlu olan aracı ben almışımdır Bahtsız deve hesabı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30298 Yamamın Nedeni Sadece Servis Elemanında bana benzer bir olay anlatması tabiki bir kuga mondeo vs de olmaya bilir focusda da olmaya bilir o halde aklıma gelen sorunlu olan aracı ben almışımdır Bahtsız deve hesabı Araç ecoboost heralde... Benim arabam kısmında resimlerini ve yorumlarını görmek isteriz Tanışma kısmında ise sizi tanımak Boyle yazıp kaçmak olmaz heralde --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30299 Mertol Bey'e de sormuştum o da soyle dedi; "Merhaba, O arkadaşın konjekörü bozulmuş. Alternatörle beraber değiştirirler düzelir. Yüksek gerilimle falan alakası yok. Selamlar / Mertol " Yol yardım ekibi foslamis olabilir gibi bu durumda --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30300 Yetkili Servisle görüşüp Yazılanları Bildiririm Bende Yardım için Teşekkür Ederim Kaçma Konusuna Gelince Kaçmıyorum En Kısa Zamanda Arabam kısmına Resimlerimi Ekleyeceğim Fakat Ecoboost Deil Araç Standart 1.6 125 PSi Ama Gidiyor Meret Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30301 Yetkili Servisle görüşüp Yazılanları Bildiririm Bende Yardım için Teşekkür Ederim Kaçma Konusuna Gelince Kaçmıyorum En Kısa Zamanda Arabam kısmına Resimlerimi Ekleyeceğim Fakat Ecoboost Deil Araç Standart 1.6 125 PSi Ama Gidiyor Meret 230 km/h gördünüz ve araç 190 ile giderken 13 felan yakıyordu videoya göre, Değiştirilen şeylerin faydası işte.. Gayet iyi gidiyormuş.. 55 milyar dediniz x paket'de mi var ? edit:sözümü geri aldım avatarda ki araç sizin EG plaka yani x paket yok...55 milyar vermediniz değil mi ? pahalı çünkü benimki (115 benzin) 180 ile sabitlediğimde 18 litre felan tüketiyordu...Tam net aklımda değil ama böyle bişeydi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30304 230 km/h gördünüz ve araç 190 ile giderken 13 felan yakıyordu videoya göre, Değiştirilen şeylerin faydası işte.. Gayet iyi gidiyormuş.. 55 milyar dediniz x paket'de mi var ? edit:sözümü geri aldım avatarda ki araç sizin EG plaka yani x paket yok...55 milyar vermediniz değil mi ? pahalı çünkü benimki (115 benzin) 180 ile sabitlediğimde 18 litre felan tüketiyordu...Tam net aklımda değil ama böyle bişeydi.. X paket dahil deil şu anki fiyatı 55 bin tl civarı otomatik park sistemi mevcut sadece ben alırken 47.300 tl idi ama ben 34 bin tl karşılığında aldım nedenini merak ediyorsanız resimlerde ayrıntıda gizli işte benim arabam evet 230/KMs yapabildim çok da rahat çıkıyor ama o hızda yakıt sarfiyatına bakmadım zaten öyle bi haz ki o insanın düşünesi bile gelmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30306 bence egzos borusundan bir tel çekip toprak hattı bağlayalım araçlara...en kestirme çözüm bu bence....anahtarsız çalıştırma sistemi...sanırım hala oturmadı...ve karşı çıkanlar çogunlukta...bazen çalışmadığını düşünüp iki kere basanların başına gelenlerde çabası elbette....akşam son model aston martin bile anahtarla çalıştırılınca...yani bu paraya bile konulmuyorsa var bir bildikleri demiştim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30309 bence egzos borusundan bir tel çekip toprak hattı bağlayalım araçlara...en kestirme çözüm bu bence....anahtarsız çalıştırma sistemi...sanırım hala oturmadı...ve karşı çıkanlar çogunlukta...bazen çalışmadığını düşünüp iki kere basanların başına gelenlerde çabası elbette....akşam son model aston martin bile anahtarla çalıştırılınca...yani bu paraya bile konulmuyorsa var bir bildikleri demiştim.... Ciddi Olamazsınız!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30311 X paket dahil deil şu anki fiyatı 55 bin tl civarı otomatik park sistemi mevcut sadece ben alırken 47.300 tl idi ama ben 34 bin tl karşılığında aldım nedenini merak ediyorsanız resimlerde ayrıntıda gizli işte benim arabam evet 230/KMs yapabildim çok da rahat çıkıyor ama o hızda yakıt sarfiyatına bakmadım zaten öyle bi haz ki o insanın düşünesi bile gelmiyor ötv Anlaşılmıştır... Hayırlı olsun Güle Güle Binin Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30312 Ciddi Olamazsınız!!! Spor Otomobillerde çevirme hazzııı isteyenler oluyor.. Opsiyon sunulmuş olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30314 ötv Anlaşılmıştır... Hayırlı olsun Güle Güle Binin Aynen öyle Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30315 Spor Otomobillerde çevirme hazzııı isteyenler oluyor.. Opsiyon sunulmuş olabilir.. Tabi Buda bir Tercih Sonuçta Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın