Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Seçimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar MICHELIN CrossClimate lastiklerini kullanan varmı. Malum michelin yeni 4 mevsimde Kullanılacak lastikleri. Bursa da ikamet ediyorum. Kışlık lastik hiç kullanmadım. Geçen kış biraz sert geçince doğrusu kışlık lastik gereksinimi hissettim bazı zamanlar. Hazır yazlık lastikleride değiştirmem gerekiyor. Yazlık almak yerine bunları almak mantıklımı acaba. Tek endişem Sıcaklarda bu lastikte meydana gelecek aşırı Yumuşama.

Yanıtlama zamanı:

Michelin bu lasik için kış koşullarında da kullanılabilecek yaz lastiği diyor, yani aslında yaz lastiği ve bu yüzden yumuşama olmaz. Ilıman iklimde yaşasaydım ilk tercihlerimden biri olurdu CrossClimate.

Yanıtlama zamanı:

açıkcası bende merakla bekliyorum bu lastiği... kullananların (cakların) yorunlarını, memnuniyetsizlikler, beğenilen taraflar... ve tabiki aşınma süresi vs. görücez önümüzdeki dönemlerde henüz hiç bir yerde görmedim. görünüm olarak alpin'e fazlası ile benziyor ama olay hamurda tabi. 

nedense bir türlü kafamda iki mevsimde de tam performans verecek bir lastik canlandıramıyorum. 

bence istanbul, bursa vs şehirler için çok uygun. ben kış lastiklerimi sattıktan sonra bir daha alacağımı hiç sanmıyorum mesela... bu tam aradığım lastik olabilir. yüksek tahliye, soğuk havada iyi tutunma. tam aradığım şeyler. buzda da gitmeyeyeyim zaten bir zahmet. onu isteyen de nokian alsın, uzay teknolojisi lastiklerinden :)

çok düşük yazdım kusura bakmayın, başka bir işle uğraşıyorum bir yandan da 

Yanıtlama zamanı:

Goodyear EGP

Goodyear UG9 :)

Gripmania :)
Yanıtlama zamanı:

Goodyear EGP Goodyear UG9

Conti diyor başka birşey demiyordun ne oldu ? :) 

Yanıtlama zamanı:

Petlas... Sağlamsa Petlas... Lay lay lay...

Yanıtlama zamanı:

Conti diyor başka birşey demiyordun ne oldu ? :)

40-45 yanaklar kullanıcaksam ContiSportContact 5 :) Ufak jantlar orta ayar tabanlar için good year'ı çok sevdim :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.