Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 Kalkış Sorunu


Kutlu Ocmak

Soru

merhaba. 2014 model sıfır araç satın aldım bayiden. daha 3 haftadır bende. km si 500. bir önceki aracımda 2011 focus collection dı. ford a yabancı değilim. fakat bu aldığım araçta 1.ci viteste kalkarken gazı kuvvetli vermezsem eğer araç git gel yapıor. sallıyor yani. ford serviste bir teknik elemana sordum focus 3 lerde böle bir sorun var dedi. ilk kalkışta öle yapar dedi.sanırım salladı beni. bu tür bir sorun yaşayan duyan bilen varsa görüşlerini rica ederim .teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 1

Adım adım gidişte sorun varsa aracın rölantiden yüke geçişinde sıkıntı olabilir, yani yakıtın kademeli zenginleşmesi lazım, yazılım güncellemesi ile düzelebilir.

Bence serviste önce servis sorumlusuna denetin, eğer aynı sorunu yaşıyor ve normal derse o zaman dizel test aracı varsa bir de onda deneyin, aynı şekildeyse kullanım tarzınızı buna göre değiştirin.

Çok dizel kullandım ama bu sorunu asla ciddi boyutlara yaşamadım. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

merhaba cem bey. düşük devirde  adım hızında diyeyim. 2011 den beri focus 2 vardı collection model. onda hiç böyle bir sorun yaşamadım. servise sorduğumda focus 3 lerde böyle bir şey var diyip kestirip attı gibi geldi bana. araba resmen ileri geri sallanıyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Focus 2 ile focus 3'ün dizelleri arasında ben çok da bir fark görmedim. Tüm dizeller, devrin çok düşmesine izin verirseniz biraz sallar. Yeri geldiğinde birinci vitese de geçmek gerekir. İlk kalkış biraz daha hantaldır. O nedenle benzinliden geçiliyorsa biraz sıkıntı verebilir. Ama alışması 3 hafta sürmez.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.