Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Karaca

Üye
  • Toplam İleti

    525
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Mustafa Karaca tarafından oluşturuldu

  1. Merhabalar, YouTube da video izlerken, araba hararet yaparsa ne yapmak gerekir tarzı video denk geldi bir video da araba hararet yaparsa kenara çekin rölanti de bırakın o şekilde soğusun derken bir diğer videoda asla rölanti de bırakmayın araba rölantide rüzgar almadığı için soğumaz dedi. Şimdi kafam karıştı araba hararet yaparsa ne yapmak gerekir? Araba da soğutma sıvısı varsa hararet olursa ne yapılır eğer araba da soğutma sıvısı kalmadıysa hararet yaparsa ne yapılır? 

  2. 19 saat önce, Serdar Duman yazdı:

    Selam arkadaşlar 2014 focus 3 kasa 1.6 125 HP atmosferik benzinli  aracımla bayram tatili için Bursa'dan Elaziga yolculuk yaptım. Yaklaşık 13 saat süren yolculugum çok zevkli ve çok rahat geçti. Araç gerçekten çok güzel yol tutuyor.Elazigdan Diyarbakır a oradan nemrut dağı na kadar çıktım. Dönüşümde Kapadokya uğradım. Toplamda 3400 km yol yapmışım. Bu yolları alırken hep klima açıktı. Şehir içi var ve en önemlisi nemrut dağı na çıktım hep 2. 3. Vites çıkanlar bilir. Ortalama şehirler arası bizim 120- 150 arası hep. 3400 km de toplam 1.350 TL benzin harcadim. Ortalama yol bilgisayarım 5.8 di. Sizce nasıl...

    Sizin dediğiniz değeri 1 defa gördüm ben. Ankara dan Çanakkale ye giderken. Yol bilgisayarı 5.2 göstermişti lpg ise 100 km de 5.5 lt almıştı. Ama bir daha öyle bir değer yakalayamadım. 

  3. Bende xiaomi telefonumu kvk garantili aldım. Benim aldığım zamanlar da evophone da değildi xiaomi dağıtımı. O kadar memnunum ki İnterneti çok hızlı kırsalda çok iyi çekiyor. Eşimde Samsung galaxy s7 edge var onun telefonundan daha hızlı daha iyi çekiyor daha stabil. Garantiye işim olursa kvk halleder diye düşünüyorum ama onun haricinde bu telefonum bozulursa alacağım telefon yine xiaomi olur. 

  4. Merhabalar, daha önceden bi konu açmıştım kararım atiker taktırmaktı ama ona sor buna sor vs derken kafam karıştı. Herkesin önerisi farklı oluyor. En son 3 tane üründe karar kıldım. Aracım 2015 model focus. 

     

    Birincisi atiker gold ya da grand

    İkincisi prins technomax

    Üçüncüsü brc comfort. 

     

    Üçten başlayalım, brc comfort diye bir ürün çıkarmış. Fiyat 2800 civarında bir kaç usta bunu önerdi. Yeni kit olduğu için bir bilgim yok. Eğer bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? 

     

    İkincisi prins technomax. Her ne kadar prins de olsa technomax için orijinal prins olmadığı başka marka olduğu söyleniyor ama prins bayilerini aradığımda bu ürünü tavsiye ediyorlar. Fiyat olarak bu da 2800

     

    Birincisi ise atiker. Atiker grand da gold da olur fiyatları aşağı yukarı aynı. 2500 TL civarında. 

     

    Bu 3 markadan hangisini tercih etmeliyim sizce ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.