Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murathan Özdemir

Üye
  • Toplam İleti

    49
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murathan Özdemir Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İZMİR
  • Arabam:
    12'Focus1.0EcoBoostTrendX
  • Meslek:
    LSS Aquarist
  • Cinsiyet:
    Bay

Murathan Özdemir's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

30

Toplam Beğeni

  1. Cem hocamızın her dediği doğru ? malum 1.0 ecoboost hatalarını ilk tecrübe eden bir grup fanatiğiz bu arada bende de aynı sorunlar oldu su eksiltti, zamanında servis hortumu değiştirdi ücretsiz, gel gelelim 110.000 km yi devirdik 105 klık standart bakımımı yaptım bugün. ER-OL Otomotivden aldığım parçalarla ? buradan Berk beye teşekkürlerimi iletiyorum ayrıca. Soğutma sıvısı haznesini çatladığı için değiştirdim paylaşmak isteriz sizlerle..
  2. Minik kuşum dün sabah yaptı yapacağını 2012 temmuz çıkışlı 1.0 ecoboost focus 110.069 km de 1 saat aküden müzik çalması sonucuyla Marş basmadı ve " Normal mode " durumuna geçti yol yardımı aradım akünüz bitmiş olabilir dedi hemen takviye yaptım ve araç çalıştı 5.5 yaşında ve 110k km için normal mi akü değişimi hala orjinal aküsü ? Şaka bir yana marka model önerilerinizi bekliyorum sevgiler saygılar..
  3. Servislerin bu konuda sadece wurthun pastasini kullanarak çıkartma talimatı veriş anladığım kadarıyla izmir otokocta satış müdürü alibeyle konuştum prosedürü istinaden fotoğtaf çekilip yollancak dedi ama hüseyin abim 3m in başka bir ürünuyle kendi elleriyle uğraştı parlattı.Sonuç çoğu kullanıcı önemsemeyerek fordun eksiğini gözardı etmiş..
  4. kusura bakmayın geç gördüm denizlere açıldım da 320 tl
  5. Bugünde bana nasip oldu İzmir Oto Koç da
  6. Küçük çocuklar her zaman yıldız çalıyor
  7. Full depo 95 oktan benzin Litre fiyatı: 4.80 55* 4.8 = 268 lira Ankara Bursa 400 km Bursa İzmir 335 km Toplam 735 km Ortalama tüketim 5.2 Kalan menzil 212 km Yaklaşık 25 krş kilometrede Araç kullanımı: olabildiğince sakin, hız sınırlarını çerçevesinde kullandım...
  8. bu arada pandanın 4*4 ünü türkiyede satışı varmı aklıma geldi birden ?
  9. sigorta şirketinizle görüşün birde onların önerisini sorun belki bir boşluk vardır?
  10. bu tarz bir olay benimde başıma geldi aracım park halindeyken adam vurup kaçmış saolsun konu komşu plakasını almış ve bana bildirdi olaydan 3 saat sonra polisi çağırdım plakadan adamın telefonuna ulaştı ve aranızda halledin isterseniz yoksa dava açılır falan filan dedi bende kararsız kaldım adamı aradım adam pişkin pişkin bişi yok olmadı diyo sonra ben epey üsteliyince gecenin bir vakti kendi arabasına bakmış beni geri arıyo arabam epey hasar almış diye gece 12 de geldi kapıma konuştuk sabaha işe gitmeden eliyet ve sigorta poliçesinin fotokopisini bana verdi ilk işim forda gitmek oldu ne yapmalıyım diye sizinki gibi sol ön kapı yan ayna altında göçük oluşmuştu boya çiikleri boydan baya neyse exper değmez dedi değer kaybetmesine boya atölyesindeki abim saolsun aramız iyidir ben hallederim dedi pasta attı çizikler gitti ama göçük kaldı nazar boncuğun olsun dedi tabi ben yerimde duramadım gittim eczaneye soğutucu sprey aldım hasarlı bölgeyi izmirin ağustos sıcağına olabildiğince öğlen güneşinden ısınsın diye park ettim daha sonra soğutucu spreyle üzerine verdim çoşkuyu bir umutla ama pek işe yaramadı bölge ufak olduğundan bence sizde bu işlemi deneyin fazla birşey kaybetmezsiniz boya kazınması yoksa..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.