Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Göksel Yaman

Üye
  • Toplam İleti

    528
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

İletiler, Göksel Yaman tarafından oluşturuldu

  1. Çok uğraştım çok okadar çok ki yazsam kitap şekline çevirmem gerekir. Binlerce nedeni olan karmakarışık bir sistem.ben en son ACM modulü ile uğraşıyordum mesela neden diye sormayın ?Kapı modüllerine kadar değiştirdim kodladım. 120A olan alternatörü 150A yaptım. Denemediğim akü kalmadı.EFB AGM değişik Amper değerlerinde.demem o ki bir sürü olasılık neden var. Ama başlıca nedeni akü yada akü izleme sensorü (BMS) . İlk önce BMS yi sifirlayarak başlayın. Bakalım çalısak mı

  2. Bende bir çift kavrama şanzumana göre daha iyi olacağını hiç düşünmedim. En iyi ihtimal çok aratmaz dedim hiç sürüş yapmadan. 

    --3 dakika sonra eklendi--
    15.11.2018 - 22:52 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

    Sinan gerçekten bu kadar beğendi mi yoksa otosan sponsorluğunun etkisi var mı emin değilim ? 

    Sanmıyorum. Çünkü gerçekten video dışındada her daim Ford hayranlığını söyler anlatır. Geçen haftalarda görüşmüştük. Cliodan sonra, Alfa alamazsam net Ford alırım diyordu. Mondeo mk5 inde en iyi konfora sahip model olduğunu söylüyor. 

    • Beğen 1
  3. 30.08.2018 - 15:19 tarihinde, Koray Demir yazdı:

    Maalesef yok keşke olsa tamamen kişisel deneyim. Bunun sonucu defalarca deneme yapmama rağmen orjinal ekipmana göre fren mesafesini birazcık daha uzattığını gözlemledim. Dolayısıyla kullanma taraftarı değilim ve tavsiye etmem.

    Siz kale kullanıp sonradan oem balataya geçmemiş miydiniz yanlış hatırlamıyorsam?

    Kale, Motorcraft, Brembo, Bosch, ferodo ve akabinde, EBC greenstuff gibi birçok marka kullandım. Ben sizin demeniz gibi kesin ve net ifade ile bilgi veremiyorum. Kale'nin focus 2 ve sonrasına bir ara ürettiği  balatalarda, kaliper yuvasında hafif boşluk yaptığından bozuk satıhlarda ses yapma problemi vardı. Tek şikayetim o olmuştu. Onun dışında güvenliğimi tehlikeye atacak. En ufak bir izlenimim olmadı. 

    • Beğen 2
    • Teşekkür 1
  4. 2 saat önce, Koray Demir yazdı:

    Ina ile Dayco markaları arasında fark var mı ikisi de aynı kalite bildiğim kadarıyla.

    Ben farkını yaşadım. Daycoda ince bir inilti şeklinde ses yapıyordu. İNA ile değişim sonrası o ses kalmadı. Başka focuslardada bunu tecrübe ettim.Tabi benim ecrübem 2008-2011 arası focus tdci için. Farklı marka modellerde aynıdır farklıdır bilemem. 

    • Beğen 1
  5. 19 saat önce, Ahmet Açıkel yazdı:

    Cevap için teşekkürler Göksel Bey; yalnız Murat Bey’in de hatırlattığı gibi arka kapılarda da tweeter vardı Titanium da. Dolayısı ile aynı hoparlör setini trend de yapmak tweet yuvası olmamasından sebeple çok meşakkatli olacaktır. Sanırım mevcut hoparlör seti + Sony ile idare edeceğiz.

    Bence yeterli ses kalitesine ulaşacaksınız. Sizi tatmin edecektir. Arka kapılara twitter uygulamasıda çok meşaketli değil. Uygun ölçüde punch ile kesilip, montajınıda yapabilirsiniz. Ben yaptım.

  6. 03.07.2018 - 22:01 tarihinde, Cankut Bulut yazdı:

    Yanlış hatırlamıyosam sizin aracın mekatronik aksamı da  garantiden değişmişti. Şimdi aklımda şöyle bir soru oluştu. Ilerde bende pws focus almayı planlıyorum. Ancak garantisi bitmiş bir pws focus ocağımıza incir ağacı dikmeye aday mıdır? Aracınızın 55 bin km de olmasına rağmen hem mekatronik hemde volantın değişmesi beni düşündürdü açıkçası.

    Kimse sorun yaşamıyorum diye konu açmaz. Zaten pek anlamıda olmaz. Belki 10.000 kullanıcıdan 2 kişinin bir şikayeti olur. Sorunlu gibi gelir. 

    --5 dakika sonra eklendi--
    03.07.2018 - 21:33 tarihinde, Adem Kazıl yazdı:

    55 bin kilometrede 

    --2 dakika sonra eklendi--

    Bunun nedeni ne kullanmaklamı alakalı yoksa üretim hatası parçamı yine tekrarlarmı 

    Ben forumda devamlı zamanını geçiripte, birçok konuya vakıf olan kişilerin kullanıcı hatası yapacağını düşünmüyorum açıkçası. En temel bilgileri zaten 2 Satır okuyan kişi bilir. Forumada üye olmuşsa arabasını seviyordur. Bence şansızlık. Bozulacağı vardı bozuldu. Aynı yerden aynı marka model buzdolabı alırsın. Biri 10 sene sorunsuz kullanır. biri her sene servis çağırır.. Hiçbir arabanın aynı parçası aynı km. ye gelince bozulmadığı gibi

    • Beğen 2
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.