Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Cihan Ö.

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Cihan Ö. tarafından oluşturuldu

  1. @Semih O. @Yakup Çağatay @Teoman S. Bilgiler için teşekkür ederim. Eğer sorun etmeyecekse ben en iyisi servise uğrayıp KM ayarlatmayı yaptırayım. Bu arada tekrar soracağım ama, FoCCCus ile BCM'de herhangi bir parametreye değiştirmeye gerek oluyor mu ELM ile yeni renkli cluster'ı taktıktan sonra, yoksa plug'n play takınca ekran çalışıyor ve tek sorunum KM ayarı mı olacak? :)

  2. Bir saat önce, Teoman S. yazdı:

    Birkaç koşul gerekir. Hatırladığım kadarıyla 1.Modifiyeli elm den bağlanıp ips ten direk yapabilirsiniz. Ama focccus'un modifiyelisi gerek. 2. Birde eğer alacağınız gösterge orjinali maksimum 1000 ise değişiklik yapabilirsiniz.

    Bilgi için teşekkürler. HS/MS Switch'li bir ELM var elimde, FORScan ve Focccus çalışıyor. Modifiyeliden kastınız bu mudur? Forum'da bir çok kişi yeni cluster alıp takıyor ve km ayarlıyor. Acaba servise mi ayarlatıyorlar :D 1000 km'den düşük her zaman bulunamaz diye düşündüm.

  3. On 5/22/2017 at 10:19 PM, Fatih S. said:

    kapı kolllarının numarasını almadım ancak merak edip fiyatına bakmıştım sadece led kısmı 237 tl , ön kapı ceplerinin numarası tek bir kapı için konuşursak led kısmı  BM51-13D775-ED (şu anki fiyatı 235 tl.) bu led rgb dir ben kırmızıya çevirdim, pleksi çubuk kısmı  BM51-13E716 (şu anki fiyatı 197 tl.).Ürünleri tamamını allegro'dan aldım baglantısını söför kapısı hariç diğerlerini cam açma kapama tuşuna gelen 4 kablodan (1. ve 4. pinler) aldım direk kontağa bağlı şöför kapısında 3 kablo var bunlardan birisinden + yı aldım - yi de hoparlör kablosundan aldım kontakla açılıp kapanıyor söför kapısında söyle bir olayla karşılaştım kontak kapalıyken radyoyu açarsanız enerji tekrardan kapattığınızda kapanmıyor mecbur kontagı açıp kapatmalısınız.Ayrıca arka ceplerde ki ledler , arka cam kapama tuşu ile kapatılıp açılabiliyor kontak açıkken.Kapı kollarını bulmak ta sıkıntı yok ancak ön ceplerde ki ledler türkiyede ki hiçbir focus ta yok sadece st lerin bir kısmında var.ayrıca arka kapı ceplerdeki led audi a8 e ait kapı ledini uydurdum orj. gibi oldu

    Selamlar, bilgiler için teşekkürler. Hem arka hem ön arabanın montajın bitmiş halinin bir fotoğrafı var mı akşamdan, görelim bir nasıl yanıyor :) elinize sağlık.

  4. Arkadaşlar Merhaba,

     

    Focus 3.5 MCA Style aracımda aux 3.5mm jack yok, sadece USB girişi var. Sitede benzer problem hk. konular var; Spotify ile USB üzerinden müzik dinleyemiyorum. Ben de bu sorunu aşmak için, aux girişinden telefonu bağlamak istiyorum.

     

    USB'yi direk aux'a çevirecek bir alet zor sanırım, aşağıdaki linklerde bulunan kablodan alsam, teybin arkasında bu siyah soketleri takacak yer var mıdır? Ayrıca herşey güzel gitti, taktık diyelim, aux'a nasıl alırız teybi?

     

    http://www.ebay.com/itm/For-Ford-Focus-Mk2-MK3-S-Max-Best-Quality-Car-Interface-Aux-in-Adapter-Cables-/361397836492?hash=item5424fd5acc:g:tWwAAOSwTapV4SLu&vxp=mtr

     

    Bu olay çok önemli benim için, diğer tüm konulara baktım ama çözüm yok, bilgi az :) Benim bir şekilde orjinal teybe aux girişi ya da USB'yi aux'a dönüştürmeyi başarmam lazım.

     

    Teşekkürler.

     
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.