Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ertan Yücel

Üye
  • Toplam İleti

    61
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ertan Yücel Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    erzurum
  • Arabam:
    2013, trendx, powershift, 1,6
  • Meslek:
    serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Ertan Yücel's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

24

Toplam Beğeni

  1. erzurumda -45 ü görüyor hocam bırak %100ü satılsa %200 lük bile antifiriz koyulur, içine su kattıkça donma sıcaklığı dereceye doğru yaklaşıyor, saf kullanınca su katıştırmadan donma sıcaklığı -40,-45 oluyor en fazla kalitesine göre
  2. romano nun kendisini taktırdım, 25.000 km oldu yaklaşık sıkıntı yok şükür.
  3. bende bu siyah etiket bir işe yaramaz niye var ki diye sökmüştüm
  4. Bilgi Merkezi Kasko Sigortası Anahtar Arabanın İçinde Unutulursa Ne Yapılmalı? Araç sahiplerinin en çok korktuğu durumlardan biri de araba anahtarını kaybetmek veya arabanın içinde unutmaktır. Günlük hayatın koşturmacası, sorunları ile boğuşurken bir de araç anahtarını arabada unutmak, çok can sıkıcı olabilir. Üstelik bir de aceleniz varsa ve aracınıza çok ihtiyaç duyduğunuz bir durum yaşıyorsanız, "Ne yapacağım şimdi?" düşüncesiyle panik olabilirsiniz. Araba anahtarını kilitli araçta unutmalara karşı önlem olabilecek ve araç anahtarını araçta unutma durumunda yapılabilecekleri bir araya getirdik. Araba Anahtarı Araçta Unutulduğunda Yapılabilecekler Kasko Sigortanızı Değerlendirmenin Tam Vakti Kaskomuzun unuttuğumuz hizmetlerinden biri yol yardım teminatı , araç anahtarının kaybı gibi yolda kalmanıza neden olan durumlarda kullanabilmeniz için var. Böyle durumlara hazırlı olarak kaskonuza yol yardım teminatını ekletirseniz, aracınız bulunduğu konumdan kurtarılacağı gibi anahtar için oluşacak giderler de karşılanır. Kaskolu araç sahibinin bu durumda yapması gereken tek şey kasko aldığı kurumu durumdan haberdar etmektir. Çekici Hizmeti Bugünler için Var Araç anahtarınızı hiç olmayacak, tehlikeli bir yerde bıraktıysanız, yapmanız gereken en doğru hareket kolluk kuvvetlerine veya çekicilere başvurmak olacaktır. Ancak araç kaskonuz yoksa, çekici hizmeti biraz masraflı olacaktır. Oysa, kaskodaki çekici teminatı ile yolda kaldığınız pek çok durumda aracınızı güvenli bir alana oldukça düşük masrafla taşıyabilirsiniz. Sizi yarı yolda bırakabilecek durumlarda gerekecek acil durum telefonları listesi çıkarıp sürekli yanınızda taşırsanız, öncesinde bir araştırma yaptığınız için süreci daha kısa sürede atlatabilirsiniz Her şeyin Bir Yedeği Olmalı Evlerin yedek anahtarları olduğu gibi arabaların yedek anahtarının olması da araba anahtarının araçta unutulması durumlarında panik olmanızın önüne geçer. Araç yedek anahtarınızı da nereye koyduğunuzu hatırlamayacağınızı düşünüyorsanız, ailenizden biriyle paylaşabilirsiniz. Akıllı Otomobillerin Akıllı Uygulamaları Günümüzde teknolojinin de gelişimi sayesinde bazı otomobiller oldukça gelişmiş bir yapıya sahip oluyor. Akıllı otomobiller olarak geçen bu araçlarda eğer anahtar araca takılıysa, aracınız kilitlenmiyor veya uzaktan erişim imkanı olan bazı araçları uzaktan açtırabiliyorsunuz. Anahtar Kayıplarına da Kasko Güvencesi Araç arabalarının anahtarıyla ilgili yaşadığımız bir diğer sorun da araba anahtarını kaybetmek oluyor. Gün içerisinde uğradığımız her yerde araç anahtarını kaybetme ihtimalimiz var. Eğer kaskonuz varsa, araç anahtar kayıpları durumunda oluşan masrafı kaskonuz karşılayabiliyor ama bunun için ek bir teminat olan araç anahtar teminatını poliçenize ekletmeniz gerekiyor. www.sigortam.net sitesinden alıntıdır. marmara-sigorta.com.tr ve tasit.com aynı makale var.
  5. tipo ve uno da hırsızların kullandığı yöntem diye biliyorum
  6. izlemede kalıp nasıl açtıklarını yazar mısınız?
  7. 2013, sedan, 1,6 benzinli, powershift, trendx, muhtemelen orjinal gösterge yok ses var
  8. gösterge yok, sadece ses geliyor, sanki arkadan geliyor gibi ses yoğunluğu, ben ikinci sahibiyim, alırken serviste takıldığını söylemişti ilk sahibi, su alma olayı yok bildiğin buz kaplanıyor üstü, uzak doğu ya doğru yaşayıp görmediyseniz tarifi zor, her sabah buz kazımayı
  9. soğuk havalar başlayınca arka park sensörleri donma yapıyor. geri vitese takınca sürekli cisime değmiş gibi ses çıkarıyor. buzlanma çözülünce normale dönüyor, erzurum da bu donma 6-7 ay oluyor. bu donmayı önlemenin ve sesi kesmenin bir yolu var mı? arka taraftan geliyor ses, ses ayarı var mı? nerede? çözüm önerileri için teşekkürler.
  10. güzel lpg ayarı veya ateşleme bobinlerinde birşey yoksa subaplar olabilir
  11. sileceğe dışarıdan elle müdahale olduğunda, ilk çalıştırmada kendini olması gereken yere alıyor, yada açık unutup araç tekrar çalıştırıldığında aynısını yapıyor.
  12. dışarıdan gelen parçayı bosch serviste takmak için ne kadar ödeyeceksiniz, her servis bu uygulamayı yapıyor mu? elinde parçasıyla geleni işçilikle servise kabul ediyor mu?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.