Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

H. Cenk

Üye
  • Toplam İleti

    7.270
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    13

Günlük Yorumları, H. Cenk tarafından oluşturuldu

  1. Teşekkürler paylaşım için..

     

    - Teleferik çok ciddi tartışma konusu. Tam rakamı hatırlamıyorum 20 TL olması lazımdı ilk açıldığında. Önce 16 veya 18e inmiş olması lazım demek şimdi 14 olmuş. Gidiş gelişin 18 TL olmasını düşünün. 4 kişilik ailesin tatile gelmişsin 72 TL ediyor. Oysa taksi in çık  toplam 20-30 TL tutar. Kimse binmiyor ben mesela hiç binmedim daha, turistler de çok binmiyor.

    - Tabii mağaradan da bahsetmek lazımdı. 

    - Bakmayın resimlerde durgun görünen denize. Yazın genelde büyük dalgalar olur. Çocuklar için risk, büyükler için yorucu. 

    - Korsan gemileri iyi hoş da, denize boşalttıkları sintine ve üstlerinden dökülen siyah boya çok kötü. Yüzerken kendinizi bir anda muz kabuğu ve yumurta kabuğu içinde bulabilirsiniz. 

    - Gazipaşa havaalanı büyük nimet 

    - Alanya Türk bisiklet sporunun merkezi. 

     

    İmza: Alanyayı özlemiş fahri Alanyalı :D

     

  2. senin gene sakalın var bende o da yok. Bizim hanımı toplantılarda gördünüz,  benden 4 yaş küçüktür. 3-5 sene önce bir tatil köyündeyiz. Personele müşteri ile samimi olun konuşun falan mı demişler neyse herkes pek konuşkan. Garsonlarda biri bana torunları mı getirdin demesin mi :) Bizim hanımı işaret ettim "heee bizim gelinle torunlar, oğlum yurt dışında da" dedim.. Bizimki bir gülüyor :D:D 

    • Beğen 9
  3. Sene 92 Tıp fakültesinden mezun oluyorum.Mezuniyet balomuz var var...  Dandikten 15 yaşında MkI passatım var ama hurdaya çevirmişim artık yürümüyor (ağır derecede fakirim). Neyse o yıllarda pek öyle şeyler yok birkaç zengin bebesi smokin kiralayalım dedi Beyoğlunda bir yer varmış (Horoz) gittik kiraladık . Neyse tam balo günü karşı komşumuz Mehmet amca geldi. Bana "ya seni severiz hediye alamadık baloya gidecekmişsin dandik mandik ama yürür al benim arabayla git, benim hediyem de bu olsun" dedi. Adamın araba 61 model kaplumbağa (ülkede VW merakı o zaman varmış :D ) Yaz ayı saat 7buçukta hava aydınlık ben smokinle evden çıktım 61 model vosvosa yürüyorum bu arada benim saç uzun at kuyruk şeklinde bağlı ve smokinliyimı. Millet gördü beni tanımayanlar " çalgıcı falan herhalde" diyor :D:D  Neyse baloya gittik eğlendik balo  bitti arkadaşlarla çıktık o araba varmış gezelim dediler. Bebekte falan takıldık manzara izleme  tiiz falan...Gece 4 e doğru eve dönüyorum - ev beşiktaşta - dönerken adama ayıp olmasın azıcık benzin alayım diye Ihlamur Shell e girdim. 3 litre 5 litre neyse öğrenci işi alacağım ama depoyu bulamıyorum. Pompacı da ben yeniyim abi hiç görmedim bunlardan dedi. Motor arkada ya belki arkadadır dedik . Aradık taradık didik didik ettik depo kapağı yok anasını satayım... Dur dedi pompacı ben diğer arkadaşı çağırayım. O içeride uyuyormuş, küfrede küfrede geldi. Baktı etti bunlarda ön bagajın içinde bagajı açın dedi. Ulan nasıl açılır bilmiyorum. Neyse kendi geldi açtı da benzin alabildik. Böyle de bir depo kapağı yönü anım vardır işte :D:D

     

    • Beğen 13
  4. Çok heyecanlıydı. Ama mutlu sonla bitti. Benim vallahi gözlerim doldu :D:D:D

    Adamlar bir kaç yerde itiraf ediyor. Biz bu arabayı insanlar kendini olduğundan daha iyi sürücü hissetsin diye yapıyoruz diyor. 

    Bir sürü insan bunu bekliyor diyor ki haklı kaç tane yaparlarsa yapsınlar alanın elinde kalır. 

    • Beğen 4
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.