Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl comment_34914 Ben ilk siparişi sedan titanium, park paket olarak vermiştim, sonra x paket ve sunroof u da ekledik, üç gün sonra gittim ve bu donanımlarda eklendi, hatta bayide beyaz titanium vardı hiçbir ek donanım olmadan istiyorsan al git falan dediler almamıştım. Özellikle park paketin olmasını istemiştim sırf sensÖrler yüzünden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54828 Telefon --" Tüm aramaları reddet " dediğinde aramaları redediyor. "Tüm aramaları kabul et" deyince kabul ediyor. Fakat bu komut kitapçıkta yazmıyor. Bunun gibi yazmayan birkaç komut olabilir mi acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54830 Benim araba Türkçe bilmiyo arkadaşlar. Tüm bu komutlar ingilize Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201214 yıl comment_54947 Beyler ben bu sesli kontrolleri bugüne kadar ne kullandıııım ne de ihtiyacım oldu..Sadece bir iki kez eşimin ismini kaydetmiştim ondan atraksiyon olsun diye aradım...Zaten aracın multimedya ve klima sistemi çok ergonomik tasarlanmış ve yerleştirilmiş,gözünüzü yoldan ayırmadan herbişeyi yapabiliyosunuz..Fuzuli bişey bu sesli kontrol sistemi..Sadece bu arabaya 71 BİN TL Verilirmi yaaaa diyen Gıcık ve Dangoz arkadaşlarıma hava atmak için kullanıyorum,o zaman susuyorlar..Ama bilmiyorlarki hiç kullanmadığım bir özellik...Eheheheeüüeee...Ben daha çok otomatik parkı kullanıyom,acayip faydalı ve güzel bişey,hiç uğraşmıyon parketmek için...Yokuş aşağı ve yukarı bile parkediyor.... Bora abi isimi nasil kaydediyorsun yani ornek Kerem diye bir arkadasim var Ara Kerem diyince onu aratabiliyormuyum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201214 yıl comment_55046 Telefon diyosun,ismi kaydet diyorsun,sonra numarayı soruyor,numarayı tek tek rakam olarak söylüyorsun,onu da kaydediyor...Sonra o arkadaşını aramak stediğinde telefon-ismegöre ara-arakadaşının ismi-evet diyorsun arıyor.....İsmi kaydetmeden direkt ismi söylersen aramaz.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın