Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç Içi Kilit Lamba Sorunu Yardım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İyi akşamlar arkadaşlar, bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Akşam arabadan indikten sonra kapıları kumanda ile kilitleyip içeri doğru baktığımda sol kapı üzerindeki kapıları kitleme düğmesi üstündeki led lamba yanıyor ve sönmüyor, normal mi acaba yardımcı olursanız sevinirim. 2015 tit. tdci

Solved by Ozan Kar

Yanıtlama zamanı:

İyi akşamlar arkadaşlar, bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Akşam arabadan indikten sonra kapıları kumanda ile kilitleyip içeri doğru baktığımda sol kapı üzerindeki kapıları kitleme düğmesi üstündeki led lamba yanıyor ve sönmüyor, normal mi acaba yardımcı olursanız sevinirim. 2015 tit. tdci

Araç kendisini korumaya aldığında bile mi sönmüyor yani yaklaşık 40 dk idi sanırım. Eğer öyleyse sönmesi lazım.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Birazdan tekrar inip bakiyim. Akü bitmez inşallah. Sağol kardeşim.

Yanıtlama zamanı:

Birazdan tekrar inip bakiyim. Akü bitmez inşallah. Sağol kardeşim.

Bitmez bitmez, iyi günlerde kullanın. Civic'ten sonraki düşüncelerinizi burada açacağınız yeni başlık ile alalım değil mi ? :)

http://www.focusclubtr.com/forum/13-benim-arabam/

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1 saat kadar bekledikten sonra baktığımda sönmüştü ama daha önceleri yanmadigina emindim. Neyse çok sağolun yardimlariniz için. Konu silinebilir.

Yanıtlama zamanı:

Biz konuları silmiyoruz Faruk bey, özel bir durum varsa ayrı tabiki.

Amaç her zaman herkese kolay yardım edebilmek; yarın bir başkası burayı okuyarak tekrar yanı şeyleri sormasın diye. Sizde ilerde, sorularınızı sormadan önce arama yapabilirsiniz böylelikle hem zamandan kazanırsınız hem bize yardımcı olmuş olursunuz.

Ek: Konu etiketlerine help arkadaşlar yazmışsınız. Bu da yanlış mesela :) Lütfen bununla ilgili uyarı ve kuralları göz atınız veya boş bırakınız.

Yanıtlama zamanı:

Bildiğim kadarıyla 25 dk sonra tamamen kapanır.O vakte kadar bekler diye biliyorum.Kaldı ki küçücük led lambayı aylarca sorunsuz yakabilir Ozan hocamın da dediği gibi.

Yani bir sorun yok,rahat olun :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.