Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303755 Merhaba Arkadaşlar, Benim 2006 benzinli otomatik bir focusum var trend modeli, yeni aldım sayılır 1 ay olmadı.. Direksiyon hidroliğinde bir sorun var gaza basınca direksiyon hidrolik, gazı bırakınca çok sert hatta hidrolik olmayan arabalardan daha sert oluyor.. park etmekte zorlanıyorum. Ford servisine götürmedim abartı fiyatları yüzünden ama direksiyoncu bir ustaya sordum, direksiyon powerı değişecek eskisini bana verirsen sana tamir görmüş bir powerı 300 e takarım dedi, yine düzelmezse direksiyon kutusunu da değiştireceğim totalde 1200 gibi bir masrafın olur dedi.. bana rakamlar uçuk geldi basit bir arıza gibi ama sizler daha iyi bilirsiniz ? Daha önce bu problemi yaşamış olan var mı ? Ne önerirsiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303760 Bence o usta abartmış.İşlem görmüş parçaya 300 vericeğine servise git derim.Bide garanti konuşmamış deneme yanılma yoluyla yapıcak galiba Mayıs 7, 201511 yıl Anıl Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl Yazar comment_303762 Bence o usta abartmış.İşlem görmüş parçaya 300 vericeğine servise git derim Bende abartılı bir fiyat verdiğini düşünüyorum.. işlem yaptırmadım o yüzden, servisler direk değiştirme yoluna gidiyor onlar daha fazla bir fiyat çıkaracaktır tahminimce.. basit bir arıza olabilir diye soruyorum aslında sizlere Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303763 Bende abartılı bir fiyat verdiğini düşünüyorum.. işlem yaptırmadım o yüzden, servisler direk değiştirme yoluna gidiyor onlar daha fazla bir fiyat çıkaracaktır tahminimce.. basit bir arıza olabilir diye soruyorum aslında sizlere Sen yinede servise git en azından arıza tespiti yaptır arızayı öğrenip araştırmak daha mantıklı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl Yazar comment_303804 belki başına gelen vardır diye sorayım dedim bende servisleri pek sevemedim gitti.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303884 Güvendiğiniz/bildiğiniz özel servis yoksa yetkili servise gideceksiniz. Uzaktan net bir yardım beklemeyin bu tür şeyler için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303893 Ustalara kurcalaıp canını sıkma. Git servise baksınlar. Stres yapma aklına yatmazsa başka servise git. Ankara'da tek servis yoktur sanırım ilgili başlıklarda vardır. Direksiyon önemli düzgün yaptırmış gerek. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201511 yıl comment_303961 yok mudur yardım edebilecek ? Ankarada parçacılardan sıfır direksiyon pompası ve borularını alarak yaptırmıştık bir arkadaşınkini toplamda işçilik dahil 400 TL gibi bir rakam ödemiştik. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın