Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Kumanda Sorunu


Mesut Aşcı

Soru

merhaba arkadaşlar  benim sorunum 2010 titanium star stop kumanda görmemesi araç kumandayı zaman zaman görmüyor ekranda çıkan yazı (anahtar bulunamadı) ibaresidir pilini değiştirdim yine aynı sorunu yaptı

ustaya gittim anahtarları yeniden tanıttı fakat sorun 4 5 saat sonra yine devam etti sorun ne ola bilir yardımcı olursanız sevinirim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 1

merhaba yakup bey sorun devam etmekte servise gittim ön göğsün sökülüp bakılacağını söyledi algılamada bir sorun olduğunu açıp bakmayınca bir şey söyleyemeyeceğini söyledi bende sökülsün istemedim kapıları sırası üstüne açıp sırası üstüne kapattığımda sorun çözülüyor servise bu anlattım ilgisi yok dedi ama bunun dışında sorun yarattığında başka türlü anahtarı görmüyor.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

merhaba yakup bey her yerde oluyor aracta bariyer kumandası vardı onuda uzaklaştırdım yine aynı sorun devam ediyor


Daha önce bu gibi sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler ve hayırlı cumalar.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Merhaba volkan bey denedim.devam ediyor.

bende yeni aldım aracı anahtar sol cebimde idi anahtar araç içinde değil  uyarısı verdi baya bi korktum açıkçası. ben kapı kenarında olduğu için yaptığını düşünüyorum bence anahtarınızı sağ cebinize yada kol dayamanın yanına bir yere koyarak deneyin. yine tekrar ediyorsa servisi arayın

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

teşekkürler onur bey yok nereye koyarsan koy görmüyor araç dışardan algıladığı tehlikelere karşı kendini güvenceye alıyormuş sizinde aklınızda olsun bu gibi durumlarda aracın şoför kapısından başlayarak sırayla tüm kapıları açın bagaj kapısı dahil ve 30 saniye kadar bekleyin yine sırayla kapatın sorun çözülüyor ama sizin araçta kumanda araç içinde değil demiş pillerini değiştirmenizde fayda var çünkü araç içinde kumandayı her yerden görüyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Araç içinde anahtar için antenler var (c-max'da 3 tane var, sizin araçta da benzer olmalı). Bunlar anahtarsız çalıştırma modülüne gidiyor. Bu bağlantıların ve dolayısıyla antenlerin kontrol edilmesi lazım. Kapıları açıp kapattıkca antenleri ve bağlantılarını sarsıyor olmalısınız. Muhtemelen bir temassızlık var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Benim 2011 mk 2,5 titanium sedan Focusta bazen araç çalışırken sağ ön kapıyı açıp kapatınca "anahtar araç dışında" uyarısı alıyorum. Kısa bir müddet sonra kendiliğinden geçiyor. Tabi ben o esnada panik oluyorum. Sanırım antene zarar veriyorum ama bu anten tam olarak nerede bulunuyor acaba bilen var mı, nereye bakalım ilk?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.