Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201511 yıl comment_300940 merhaba arkadaşlar benim sorunum 2010 titanium star stop kumanda görmemesi araç kumandayı zaman zaman görmüyor ekranda çıkan yazı (anahtar bulunamadı) ibaresidir pilini değiştirdim yine aynı sorunu yaptı ustaya gittim anahtarları yeniden tanıttı fakat sorun 4 5 saat sonra yine devam etti sorun ne ola bilir yardımcı olursanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201511 yıl comment_300949 Her yerde mi oluyor yoksa aynı yerde mi denk geliyor acaba, dikkat etmişsinizdir mutlaka. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201511 yıl Yazar comment_300951 merhaba yakup bey her yerde oluyor aracta bariyer kumandası vardı onuda uzaklaştırdım yine aynı sorun devam ediyor Daha önce bu gibi sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler ve hayırlı cumalar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201511 yıl comment_300985 Cep telefonu yanınıza almadan deneyin. Birde hep ayni noktalar arasında kullanıyor iseniz farklı bir yerde deneyin. Etrafınız da gsm antenleri olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201511 yıl Yazar comment_301074 Merhaba volkan bey denedim.devam ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201511 yıl comment_301393 Merhaba volkan bey denedim.devam ediyor. bende yeni aldım aracı anahtar sol cebimde idi anahtar araç içinde değil uyarısı verdi baya bi korktum açıkçası. ben kapı kenarında olduğu için yaptığını düşünüyorum bence anahtarınızı sağ cebinize yada kol dayamanın yanına bir yere koyarak deneyin. yine tekrar ediyorsa servisi arayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201511 yıl Yazar comment_301477 teşekkürler onur bey yok nereye koyarsan koy görmüyor araç dışardan algıladığı tehlikelere karşı kendini güvenceye alıyormuş sizinde aklınızda olsun bu gibi durumlarda aracın şoför kapısından başlayarak sırayla tüm kapıları açın bagaj kapısı dahil ve 30 saniye kadar bekleyin yine sırayla kapatın sorun çözülüyor ama sizin araçta kumanda araç içinde değil demiş pillerini değiştirmenizde fayda var çünkü araç içinde kumandayı her yerden görüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316214 @Mesut Aşcı problemi çözebildiniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl Yazar comment_320490 merhaba yakup bey sorun devam etmekte servise gittim ön göğsün sökülüp bakılacağını söyledi algılamada bir sorun olduğunu açıp bakmayınca bir şey söyleyemeyeceğini söyledi bende sökülsün istemedim kapıları sırası üstüne açıp sırası üstüne kapattığımda sorun çözülüyor servise bu anlattım ilgisi yok dedi ama bunun dışında sorun yarattığında başka türlü anahtarı görmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201510 yıl comment_320500 Araç içinde anahtar için antenler var (c-max'da 3 tane var, sizin araçta da benzer olmalı). Bunlar anahtarsız çalıştırma modülüne gidiyor. Bu bağlantıların ve dolayısıyla antenlerin kontrol edilmesi lazım. Kapıları açıp kapattıkca antenleri ve bağlantılarını sarsıyor olmalısınız. Muhtemelen bir temassızlık var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201510 yıl Yazar comment_321209 merhaba murat bey dediğiniz mantıklı antenler nereden geçiyor onu bilmek lazım o zaman birde tek tek deneyeyim en azından hangi kapıda yapıyor bakayım deneyip bilgi veririm çok teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375276 aynı sorun bende de var çözümü yok mu bunun?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375280 Daha önceden benim yaşadığım probleme istinaden yazılan blog yazısını okumanızı öneririm Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375315 yine sizin ustalar profesyonelmiş ben aracı satar yine de torpidoyu söktürmem Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20169 yıl comment_379807 Benim 2011 mk 2,5 titanium sedan Focusta bazen araç çalışırken sağ ön kapıyı açıp kapatınca "anahtar araç dışında" uyarısı alıyorum. Kısa bir müddet sonra kendiliğinden geçiyor. Tabi ben o esnada panik oluyorum. Sanırım antene zarar veriyorum ama bu anten tam olarak nerede bulunuyor acaba bilen var mı, nereye bakalım ilk? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın