Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345561 27 dakika önce, H. Cenk said: Ben de bir sorun sorayım. Kitapçıktan anlamadım. Şimdi bana verilen yedek anahtar mykey mi ? Yani hız vs sınırlandırılmış mı ? Yosa ben sınırlandırana kadar böyle bir şy söz konusu değil mi ? Ben sınırlandırma istemiyorum. Asıl anahtar gibi tüm özellikler açık olsun. Bunun için bir şey yapmam lazım mı ? siz kısıtlamak için herhangi bir anahtara müdahale edene kadar her iki anahtar da standart normal anahtar. Şubat 15, 201610 yıl Kerem Bozdoğan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345567 16 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: siz kısıtlamak için herhangi bir anahtara müdahale edene kadar her iki anahtar da standart normal anahtar. Teşekkürler kitapçığımsı pdf den tam anlamamıştım. Yedek anahtarı yanıma aldım. Akşam onla gideyim bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345582 27 dakika önce, H. Cenk said: Teşekkürler kitapçığımsı pdf den tam anlamamıştım. Yedek anahtarı yanıma aldım. Akşam onla gideyim bakalım mykey ayarlarında hız kısıtlama var ama tek seçenek 140km/h. ne anladım ben bu kısıtlamadan gibi bir durum oluyor yani mesela hanım henüz acemi, hız limitini 80-90km ayarlayıp tek başına okula vs gitsin gelsin istiyorum ama tek seçenek 140km/h ya ben mykey mantığını tam anlayamadım ya da daha geri bildirimlerle geliştirilmeye ihtiyacı var mykey olayının.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201610 yıl comment_365520 Ben bu mykeyi silemiyorum. Geçen gün menüyü karıştırırken mykeyi kurmuşum, bugün hızlanırken 140km/s limit uyarısı verdi. Menüden bütün kombinasyonları denedim silmek için. Yok. Mykey diye bir seçenek yok. Kurulum yaparken olan seçenek şuan yok. Nasıl silebilirim mykeyi? Araç 140ı geçmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201610 yıl comment_365521 Kurulan (ilk) anahtar ile yukarda (görsel olarak eklenen metin) anlatılan şeyleri yapmanız gerekiyor başka bir yolu/yöntemi yok maalesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201610 yıl comment_365522 6 dakika önce, Yakup Çağatay said: Kurulan (ilk) anahtar ile yukarda (görsel olarak eklenen metin) anlatılan şeyleri yapmanız gerekiyor başka bir yolu/yöntemi yok maalesef. Sıkıntıda burda. Anahtar ok. Ama menude mykey yok. Yukarıdakileri uygulayayım dedim ama sonuç yok. Mykey diye bir seçenek gelmiyor menude. Deliricem Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201610 yıl comment_365524 Menü > Ayarlar > MyKey olması gerekiyor. Yoksa delirmeden önce yetkili servisinize uğramanızı öneririm. İyi akşamlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201610 yıl comment_365525 Menu>Ayarlar>Mykey yok. Anahtar aynı anahtar. Off. Servis 100 km Başka çare yok sanırım. Olmuyor çünkü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201610 yıl comment_365557 Menu>Ayarlar>Mykey yok. Anahtar aynı anahtar. Off. Servis 100 km [emoji20] Başka çare yok sanırım. Olmuyor çünkü. Menüye ulaşmaya çalışırken mykey ayarlamadığınız anahtarla açıyorsunuz kontağı değil mi? Mykey ayarlanmış anahtarla menüde mykey seçeneklerine ulaşamazsınız. Servise ancak her iki anahtara da mykey ayarladıysanız gidin. Anahtarlardan birinde ayar yoksa kendiniz halledersiniz, servise gittiğinizde sizin anahtarınızla siz bakarken ayarı sıfırlarlarsa kendinizi kötü hissedersiniz o kadar yol gittikten sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201610 yıl comment_365830 On 29 Mayıs 2016 at 22:32, Kerem Bozdoğan said: Menüye ulaşmaya çalışırken mykey ayarlamadığınız anahtarla açıyorsunuz kontağı değil mi? Mykey ayarlanmış anahtarla menüde mykey seçeneklerine ulaşamazsınız. Servise ancak her iki anahtara da mykey ayarladıysanız gidin. Anahtarlardan birinde ayar yoksa kendiniz halledersiniz, servise gittiğinizde sizin anahtarınızla siz bakarken ayarı sıfırlarlarsa kendinizi kötü hissedersiniz o kadar yol gittikten sonra. Allah razı olsun. Yedek anahtarla hallettim. Pazar günü geliş gidiş yolda konvoyu sollamak için mesafede kısa olduğundan oldukça hızlanmam gerekti. Sollarken 140'da araç takıldı, tehlike atlattım, zor girdim şeride. O ana kadar mykeyin farkında değildim. Kontağı açınca hız sınırı 140km falan yazıyor ama hiç dikkat etmemişim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20179 yıl comment_428175 Bende my key çıkmıyor nasıl kaldırıcam --1 dakika sonra eklendi-- 07.11.2015 - 18:32 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Ana anahtar ile ayarları sıfırlamanız/silmeniz gerekiyor. Buyrun http://www.focusclubtr.com/topic/9775-mykey-nasıl-kaldırılır/#comment-299251 Benim araçta mykey yok ama akıllı anahtar aracı sınırladırdı ses açmıyo 140 km sınırladı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20179 yıl comment_428190 1 saat önce, Göktay Sağiroğlu yazdı: Bende my key çıkmıyor nasıl kaldırıcam --1 dakika sonra eklendi-- Benim araçta mykey yok ama akıllı anahtar aracı sınırladırdı ses açmıyo 140 km sınırladı Üyeliğinizi tamamlamayı unutmayınız. Tüm bilgileri konuda iletmeye çalışmışız hala olmuyorsa en yakın yetkili servise uğrayınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20178 yıl comment_454220 Merhaba ben ana ahtarımı kaybettim. elimde sadece yedek anahtar var. onlada akıllı anahtar ayarı yaptıma ama imkan yok iptal edemiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20178 yıl comment_454305 8 saat önce, Zafer Kocabaş yazdı: Merhaba ben ana ahtarımı kaybettim. elimde sadece yedek anahtar var. onlada akıllı anahtar ayarı yaptıma ama imkan yok iptal edemiyorum Servise uğramak gerek, geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20188 yıl comment_457645 Arkadaşlar kusura bakmayın daha önceki konuları da okudum ancak yedek anahtar olmadan bunu devre dışı bırakamaz mıyım ? Aracı ilk aldığımda kurcalarken bunu aktif ettim yedek anahtar olmadığı için devre dışı bırakamıyorum. Başka yolu yok mu ? Aracım 1.6 TiVct Ps 2015 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın