Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201511 yıl comment_294638 Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım aracımda (olabildiğince acemiyim) klima kapalı, üfleyici düğmesi sıfırdayken konsoldaki girişlerden hava gelmektedir. Sıcaklık düğmesinde sıcak kısma getirdiğimde sıcak, soğuk kısma getirdiğimde soğuk üflemektedir. Üfleme olabildiğince azdır ama hissedilir derecededir. Bunun sebebi nedir? Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201511 yıl comment_294639 kalorifer kazanının üzerindeki klepe'ler tam kapanmıyordur (zaman içinde kontrol spriallerinde gevşeme ve/veya sertleşme olabiliyor) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201511 yıl Yazar comment_294640 kalorifer kazanının üzerindeki klepe'ler tam kapanmıyordur (zaman içinde kontrol spriallerinde gevşeme ve/veya sertleşme olabiliyor) Bize yine tamirci yolu gözüktü desenize. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201511 yıl comment_294748 Bu durum benimde başıma geldi ama cam açıkken bu durum yaşanıyor bende. Ayrıca bir haftadır klima sıcak üfürmüyor.4. kademeye getiriyorum yinede hissedilir bir sıcaklık yok neden kaynaklanıyor olabilir acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201511 yıl comment_295698 Mustafa bey bu bahsettiğiniz hareket halinde mi oluyor. Eğer öyle ise dışardaki havayı kesip sadece içerideki havayı döndüren tuşu aktif konuma getirin araç üzeri daire şeklinde ok olan tuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201511 yıl Yazar comment_297177 Mustafa bey bu bahsettiğiniz hareket halinde mi oluyor. Eğer öyle ise dışardaki havayı kesip sadece içerideki havayı döndüren tuşu aktif konuma getirin araç üzeri daire şeklinde ok olan tuş Hasan hocam bahsettiğiniz şekilde bir işlem yaptığımızda (kullanım kılavuzunda öyle yazıyor) kışın araç içi buğlanmayı arttıracağı belirtiliyor. O nedenle önceden de dediğim gibi bir ustaya göstermek gerekiyor galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201610 yıl comment_356964 hava üfleme hızını 1-4 arası hangi kademeye alırsam alayım aynı anda yüze ve ayaklara üflemeyi açtığımda yüze üfleme kısmından çok az üfleme yapıyor. yani sezgisel olarak %75-80 ayaklara, %20-25 yüze üfleme yapıyor diyebilirim. ayak üflemeyi kapattığımda yüze üflemelerden beklendiği kadar normal üfleme yapıyor. normalde sadece yüze üflerken 1. kademede yapacağı kadar üflemeyi hem ayak hem yüz açıkken yüze üflemelerden 4. kademede ancak alabiliyorum. Sizlerin araçlarında da dengesi böyle mi? yani normali bu mudur sizce? anladığım kadarıyla içeride bir motor var hava yönlerini ayarlayan. sanki bu motor havanın olması gerekenden fazlasını ayaklara yönlendiriyor gibi geldi bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201610 yıl comment_356966 5 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: hava üfleme hızını 1-4 arası hangi kademeye alırsam alayım aynı anda yüze ve ayaklara üflemeyi açtığımda yüze üfleme kısmından çok az üfleme yapıyor. yani sezgisel olarak %75-80 ayaklara, %20-25 yüze üfleme yapıyor diyebilirim. ayak üflemeyi kapattığımda yüze üflemelerden beklendiği kadar normal üfleme yapıyor. normalde sadece yüze üflerken 1. kademede yapacağı kadar üflemeyi hem ayak hem yüz açıkken yüze üflemelerden 4. kademede ancak alabiliyorum. Sizlerin araçlarında da dengesi böyle mi? yani normali bu mudur sizce? anladığım kadarıyla içeride bir motor var hava yönlerini ayarlayan. sanki bu motor havanın olması gerekenden fazlasını ayaklara yönlendiriyor gibi geldi bana. Servise gitme aman polenin dolmuş diyip değiştirirler. Ve sonra yine aynı dediğinde bunlar böyle cevabını alırsın. Ama gerçektende bunlar böyle sıkıntı yok benimkide aynı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın