Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201511 yıl comment_286244 Sende yoktu zaten , C-Max ve Mondeo da var Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201511 yıl comment_286246 Merhaba 2 gün önce Cmax 2012 Titanyum X paketli aracımı satın aldım.Fakat bir çok fonksiyonunu bilmiyorum.Cehalet kötü bir durum.Öncelikle Yğmur sensörü nasıl çalışıyor veya benim aldığım aracın sensörümü çalışmıyor anlamadım.Kçitabçıktaki resimdeki konuma getirmeme rağmen cam ıslanınca silecekler çalışmıyor.ikincisi arac içeriden kilitlenince kapıların açılmamasını istiyorum oda olmuyor.Yahut arac hareketlenince kilitlenmesini istiyorum .İşin kötü tarafı bu özllikler varmı yokmu onu bile bilmiyorum.2012 titnayum x paketinin özellikleri nelerdir onu öğreneceğim yer varmı ( şase numarasından falan ) Not:çok özür dilerim biraz çok soru oldu ama yardımlarınınz içini şimdiden teşekküer ederim.. Şase no.sunu kullanarak etisten özelliklerini görebilirsiniz: https://www.etis.ford.com/Dil biraz garip ama işe yarıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201511 yıl comment_286307 Ne alakaysa abone olmamama rağmen bildirim geldi öğrenmiş olduk Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201511 yıl Yazar comment_286401 Şase no.sunu kullanarak etisten özelliklerini görebilirsiniz: https://www.etis.ford.com/Dil biraz garip ama işe yarıyor. Sitede bulamdım..siz eğer yapmışsanız öyle bir sorgulama buradan sorgulma linkini paylaşırmısınız.bende sorgulayayım..Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201511 yıl comment_286404 Sitede bulamdım..siz eğer yapmışsanız öyle bir sorgulama buradan sorgulma linkini paylaşırmısınız.bende sorgulayayım..Teşekkürler. Bu ekrandan VIN kodunuzu girerseniz, sağda araç özelliklerini göreceksiniz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201511 yıl Yazar comment_286450 Bu ekrandan VIN kodunuzu girerseniz, sağda araç özelliklerini göreceksiniz Teşekkürler.herşeyi çıktı bu sitede.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201511 yıl Yazar comment_286800 Merhaba ''Silecek konumunu; sıfır konumdan 1 tık yukarı kaldırmanız yeterli ve aynı kol üzerindeki hassasiyet bölümünü arttırıp azaltmanızda fayda var. Yine çalışmıyorsa bozuktur; servise gitmenizi tavsiye ederim.'' Yukarıda denileni aynen yapıyorum 0 konumundan bir tık yukarı aldığımda araba hareket halindeyken sürekli çalışıyor.Arac durduğunda ise ara ara çalışıyor..Acaba ben nerede yanlış yapıyorum.. Ben bu aracın Sileceklerinin çalışma mantığın bilmiyorum..Hangi konumda hangi mantıkta çalışır acaba ???? bEnim istediğim Yağmuru algıladığında direk çalışsın yoğunluk durumuna göre dursun vaya ara versin istiyorum. Bunu Yapbilirmiyim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201511 yıl comment_286805 Zaten normali o şekilde çalışıyor, demekki bir arıza var servise başvurun lütfen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201511 yıl comment_286807 +1 Muhtemelen sensör arızalı. Yalnız, iki tık kaldırınca çok hızlı mı çalışıyor, yoksa yine normal hızda fakat sürekli mi çalışıyor. Normali şu şekilde: Bir tık yukarı kaldırırsanız, otomatik mod çalışır. 2 tık kaldırırsanız sürekli çalışır. Üçüncü tık sürekli hızlı çalışma modudur. Otomatik modda çevirerek hassasiyet ayarı yapabilirsiniz. Şubat 18, 201511 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201511 yıl Yazar comment_286815 +1 Muhtemelen sensör arızalı. Yalnız, iki tık kaldırınca çok hızlı mı çalışıyor, yoksa yine normal hızda fakat sürekli mi çalışıyor. Normali şu şekilde: Bir tık yukarı kaldırırsanız, otomatik mod çalışır. 2 tık kaldırırsanız sürekli çalışır. Üçüncü tık sürekli hızlı çalışma modudur. Otomatik modda çevirerek hassasiyet ayarı yapabilirsiniz. Dedikleriniz aynen doğru..Ancak şunu şimdi gördüm Aynanın bağlı olduğu siyah pilastik şeritin bitiminde sigorta benzeri bir elektrik devrenin bir ucunun çıktığnı gördüm şimd çalışyor gibi ama hassasyiet ayarı ile de iligili denemek lazım.. Şubat 18, 201511 yıl Levent Okutan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201511 yıl Yazar comment_287678 Şubat 21, 201511 yıl Levent Okutan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın