Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cmax 2012 Bilgi Lütfen

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba 2 gün önce Cmax 2012 Titanyum X paketli aracımı satın aldım.Fakat bir çok fonksiyonunu bilmiyorum.Cehalet kötü bir durum.Öncelikle Yğmur sensörü nasıl çalışıyor veya benim aldığım aracın sensörümü çalışmıyor anlamadım.Kçitabçıktaki resimdeki konuma getirmeme rağmen cam ıslanınca silecekler çalışmıyor.ikincisi arac içeriden kilitlenince kapıların açılmamasını istiyorum oda olmuyor.Yahut arac hareketlenince kilitlenmesini istiyorum .İşin kötü tarafı bu özllikler varmı yokmu onu bile bilmiyorum.2012 titnayum x paketinin özellikleri nelerdir onu öğreneceğim yer varmı ( şase numarasından falan )

Not:çok özür dilerim biraz çok soru oldu ama yardımlarınınz içini şimdiden teşekküer ederim..

Şase no.sunu kullanarak etisten özelliklerini görebilirsiniz: https://www.etis.ford.com/Dil biraz garip ama işe yarıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şase no.sunu kullanarak etisten özelliklerini görebilirsiniz: https://www.etis.ford.com/Dil biraz garip ama işe yarıyor.

Sitede bulamdım..siz eğer yapmışsanız öyle bir sorgulama buradan sorgulma linkini paylaşırmısınız.bende sorgulayayım..Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Sitede bulamdım..siz eğer yapmışsanız öyle bir sorgulama buradan sorgulma linkini paylaşırmısınız.bende sorgulayayım..Teşekkürler.

Bu ekrandan VIN kodunuzu girerseniz, sağda araç özelliklerini göreceksiniz..

BZvgGG.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu ekrandan VIN kodunuzu girerseniz, sağda araç özelliklerini göreceksiniz

Teşekkürler.herşeyi çıktı bu sitede..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhaba

''Silecek konumunu; sıfır konumdan 1 tık yukarı kaldırmanız yeterli ve aynı kol üzerindeki hassasiyet bölümünü arttırıp azaltmanızda fayda var. Yine çalışmıyorsa bozuktur; servise gitmenizi tavsiye ederim.''

Yukarıda denileni aynen yapıyorum  0 konumundan bir tık yukarı aldığımda araba hareket halindeyken sürekli çalışıyor.Arac durduğunda ise ara ara çalışıyor..Acaba ben nerede yanlış yapıyorum..

Ben bu aracın Sileceklerinin çalışma mantığın bilmiyorum..Hangi konumda hangi mantıkta çalışır acaba ????

bEnim istediğim Yağmuru algıladığında direk çalışsın yoğunluk durumuna göre dursun vaya ara versin istiyorum. Bunu Yapbilirmiyim ?

Yanıtlama zamanı:

+1 Muhtemelen sensör arızalı.

Yalnız, iki tık kaldırınca çok hızlı mı çalışıyor, yoksa yine normal hızda fakat sürekli mi çalışıyor. Normali şu şekilde: Bir tık yukarı kaldırırsanız, otomatik mod çalışır. 2 tık kaldırırsanız sürekli çalışır. Üçüncü tık sürekli hızlı çalışma modudur. Otomatik modda çevirerek hassasiyet ayarı yapabilirsiniz.

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

+1 Muhtemelen sensör arızalı.

Yalnız, iki tık kaldırınca çok hızlı mı çalışıyor, yoksa yine normal hızda fakat sürekli mi çalışıyor. Normali şu şekilde: Bir tık yukarı kaldırırsanız, otomatik mod çalışır. 2 tık kaldırırsanız sürekli çalışır. Üçüncü tık sürekli hızlı çalışma modudur. Otomatik modda çevirerek hassasiyet ayarı yapabilirsiniz.

Dedikleriniz aynen doğru..Ancak şunu şimdi gördüm Aynanın bağlı olduğu siyah pilastik şeritin bitiminde sigorta benzeri bir elektrik devrenin bir ucunun çıktığnı gördüm şimd çalışyor gibi ama hassasyiet ayarı ile de iligili denemek lazım..

Levent Okutan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:)

Levent Okutan tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.