Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ön basık kalıyor , motor daha kilolu olduduğu için . yani aslında biryerde ön tarafın darbe emme eğrisi azalıyor da diyebiliriz  

Sanki önler normalde arka hiç düşmemis gibi geldi ama tek degisken motor oldugundan dedigin mantikli. Eibach takasim var ama bilemedim ya soyle sorunu olmayan ST spoiler veya renkli kadran gibi olsa ya bunlar :D

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 411,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Eibach takasim var ama bilemedim ya soyle

Nie illa eibach alacaksın ki ?

H&R al , Alman malı , merdiven altı değilki :) 

Yanıtlama zamanı:

sanki takıp sökmek 10 dakka sürüyor da , hastayım bu esnafa ben yaa :zha:.

Yayları takan, yazılım yaptırdığım arkadaş. Dostluğumuz var baya. Yani beğenmesem gerçekten sökecekti. (yay takma işlemi 1 saat sürdü)

UHP_Tyre_YU62.jpg

Şık diye rahatsız bir elbise giymek gibi bir durum bu... 

Hayırlısı!

Bahsettiğim gibi, lastikler konusunda pek seçeneğim yoktu. Hem maddi açıdan hem o an için ellerinde bulunması açısından hem de benim sabrsızlığımdan bunu seçtim.

Ama şekil olarak güzel. Emniyet açısından nasıldır tam test edemedim. İnşallah sorun çıkarmaz.

Hayirli olsun Bekir abi :) Yaylarida mi Eylul lastikde(jantmax) taktin ? Birde anlamadigim ön mu daha basik yoksa arka mi yuksek kaliyor ? :)

Yay ve lastkleri farklı yerlerde taktırdım. Jantı da o adresten almadım. Temsili olarak o resmi koydum. Tolga nın dediği gibi ağırlıktan dolayı önler daha basık görünüyor. Buda benim daha çok hoşuma gitti.

Jantlar Çok güzel; gerçekten çok yakışmış güle güle kullan.

Teşekkür ederim. Kısmetse görüşürsek birlikte de foto çekeriz.

Yanıtlama zamanı:

Nie illa eibach alacaksın ki ?

H&R al , Alman malı , merdiven altı değilki :) 

Tamamen konfordan abicim. Bi marka ciksin konfor hic etkilenmiyor ve iki kati fiyat olsun onu alirim.

Yanıtlama zamanı:

Tamamen konfordan abicim. Bi marka ciksin konfor hic etkilenmiyor ve iki kati fiyat olsun onu alirim.

kim uydurmuş h&r sert diye anlamadım da neyse ...  road versyonu yaylar bunlar , zaten esneme payı oluyor ... race versyonları taş gibi olur ...

Ama dersenki ben arabadan çıkan en ufak bir takırtı sesinde tutuluyorum diye , ozaman hiç girme yay işlerine , standart devam :) 

Yanıtlama zamanı:

E10-35-023-01-22

Eibach kataloğu dikkatli incelenirse iki ürün var:

E10-35-023-01-22: Ön aks yükü 985 kg'a kadar olan araçlar için

E10-35-023-02-22: Ön aks yükü 1100 kg'a kadar olan araçlar için.

Bu ikincisi aslında 2.0 TDCi için tasarlanmış ama bence küçük dizele de takılabilecek bir yay.

Yanıtlama zamanı:

sonuçta eibach ta olmayacak birşey taktırmaz yani :)  , ama sürücü , ve ön yolcu olsa ; zaten basık ön iyice sertleşip arkaya binen yük düşeceğinden , virajlarda arkadan kayma eğilimi gösterebilirmiş gibime geliyor ...  tabi bu sadece düz mantık :) bilemem ...

Yanıtlama zamanı:

sonuçta eibach ta olmayacak birşey taktırmaz yani :)  , ama sürücü , ve ön yolcu olsa ; zaten basık ön iyice sertleşip arkaya binen yük düşeceğinden , virajlarda arkadan kayma eğilimi gösterebilirmiş gibime geliyor ...  tabi bu sadece düz mantık :) bilemem ...

Bekir abi izlenimlerini paylaşır zaten :) bakalim..

Yanıtlama zamanı:

Bahsettiğim bu jantı aldım arkadaşlar :)

Güzel bir foto çekemedim henüz. Ama merak edenler için bir resim paylaşacağım.

Bence çok güzel oldu ama tabiki zevk meselesi. 

Araç 1.6 TDCİ Titanum pakettir. Üzerinde 16'' titanium jantlar ve 215/55/R16 lastikler vardı. 

Şimdi 18'' jantlar ve 235/40/R18 lastikler var. Ayrıca Eibach E10-35-023-01-22 25mm yay takıldı. Benzinliler için de aynı yay takılıyor. Dizellerde ön biraz daha basık duruyor. Bu görüntü benim hoşuma gittiği için bunu uygulattım. Önler ve arkalar aynı basıklıkta olacak diyen dizel sahipleri varsa eibach seçeneğinden vazgeçmeleri gerekecek, h&r takacaklar.

İşte aracımın yeni hali...

u4lTAW9.jpg

PCZGwIH.jpg

QyoPgKF.jpg

Çok beğendim,elinize emeğinize sağlık.

:bye: Sabri  biz ne zaman biz :D  :D ??

Hakan Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Çok beğendim,elinize emeğinize sağlık.

:bye: Sabri  biz ne zaman biz :D  :D ??

Yay haftaya :D jant 2014 mayis :)

Yanıtlama zamanı:

ozamana 5 kollu lansman jantı'da gelir , 10 numara 5 yıldız olur :) 

Insallah ya belki o zamana parçacılara düşmüş bile olabilir :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.