Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl comment_284762 Geçmiş olsun.Kazanın ve kaderin Allah'tan geldiğini unutmadan hareket edelim lütfen.Rabbim beterinden korusun inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl comment_284765 Geçmiş olsun komşunun kıymetini bilmelisin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl Yazar comment_284773 sağlık olsun diyelim. belki boyasız düzeltilir... epeyce düzeliyorsa da daha fazla elletmeyin Geçmiş olsun Büyük ihtimalle boyasız çözülebilir Bende aynı yerin 2 3 parmak yukarısı olmuştu şekil olarak aynı ve uzunluğu da aynıydı boyatmadan hallettik şükür Çekme yapıyorlar oraya Şaşmazda bir yer bulup aracı gösterdim, tam kapanmaz çamurluk çizgisini bozmuş dedi, yapsak bile belli olur deyince vazgeçtim, ford servisine vereyim tertemiz yapsınlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl comment_284778 Kapıya gelmemesi sadece çamurlukla kalması bardağın dolu tarafı,olmasa iyiydi ama Allah beterinden saklasın geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201511 yıl comment_285053 Sensör ötmemiş meğersem, 50 yaşlarında adam ne desem bilemedim, adamın dikkatsizliğiyle hem arabaya yazık oldu hem de bir haftam arabasız geçecek, sağlık olsun. Çarpan araçta (beyaz civic) sadece tampon boyası gitmiş. Boyasız göçük düzeltme ile yapılır gibi duruyor, geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201511 yıl comment_285056 Çok geçmiş olsun... Çarpan adamın iyi niyetini anlıyorum; zira dün komşunun arabasını sol arka tampondan genişçe çizdim, evine gidip haber verdim, havalar ısınınca pasta cilası benden Kendi arabamdaki ezik öylece duracak ki beceriksizliğimin nişanı olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201511 yıl comment_285067 geçmiş olsun kardeş çarpan arkadaşada dürüslüğünden ve iyi niyetinden ötürü bolca alkış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201511 yıl comment_285070 geçmiş olsun öncelikle bizim patronun arabayada durduğu yerde bayan şöför sağ iki kapıdan girmişti onun tamponu göçmüş sadece bizim iki kapı göçtü kadın cama not bırakmış aracınıza çarptım beni arayın diye böyle insanlar var Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201511 yıl comment_285073 Allah beterinden korusun geçmiş olsun, umarım az oynamayla çözülür Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın