Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284081 O zaman Focus konusunda bende bir anormallik var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284084 O zaman Focus konusunda bende bir anormallik var. Sizin focus dizel olduğundan belki çok km yapmış olabilirsiniz babamın arabası 100 binde benim sattım 29 bindeydi ama ben bu yeni focusların bazı yerlerinin alal acele yapıldığını düşünüyorum. Aslında ben ayna kapağından değil, o tavan kaplamasından bahsediyorum, orada yine sensör için kaplamada bir kaç açık alan var.. Ama o bahsi geçen ayna kapağını ilk kez duydum.. Anladım bende aynı yerden bahsediyorum hatta iki tane kablo deliği var tavanın dibinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284086 Sizin focus dizel olduğundan belki çok km yapmış olabilirsiniz babamın arabası 100 binde benim sattım 29 bindeydi ama ben bu yeni focusların bazı yerlerinin alal acele yapıldığını düşünüyorum. Hangi arabaya binerseniz binin bunların hepsi insan hatası, ürün veya tasarım değil. Hatalar olur; yetkili servisler de bunun için var. Bu kadar büyütüp basit şeyleri genellemenin anlamı yok sürekli biri gelip bende yok bende var diyecek. Bu tür trim işlerini genellememekte fayda var model ne olursa olsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın