Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2011 Beklenen Otomatik Vites Dediğimiz gibi Ekim - Kasım gibi sunulmaya başladı.. 47.025 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Sunuldu... Manuel Trend 42.635 TL Powershift Trend 47.025 TL Fark 4.400 TL Buarada Yeni Üretim Focuslar MİNİ Stepne ile satışa sunulmaya başladı..Buradaki nokta model yılı değil Üretim tarihidir...Zamanla tam boylar bitecektir...Yani bende tam çıktı niye olmasın (Comfort Donanım HARİç) Buyrun Teknik Detaylar.. Ford'dan Ford Powershift Otomatik Şanzıman Ford Powershift Otomatik Şanzıman, manuel şanzımanın dinamikliğini ve sportifliğini otomatik şanzımanın konforu ile birleştiriyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzımanda yer alan çift kavrama sistemi sayesinde ikinci kavrama kolu bir sonraki vites dişlisini geçiş için önceden hazırlayarak pÜrÜzsÜz ve çabuk vites geçişi sağlar. Klasik otomatik şanzımanlara gore daha yumuşak ve kesintisiz vites geçişleri sayesinde maksimum sÜrÜş ve daha fazla yakıt tasarrufunun keyfini yaşayacaksınız. Hayırlı Olsun.. 2012 Yılı Başında yep yeni 1.0 Turbo 125 ps motorlarla görÜşmek Üzere.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 Kutay a alacağım bu kombinasyona sahip bir FIII .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 Kutay a alacağım bu kombinasyona sahip bir FIII .. Hadi inş.Makyajlanınca sanırsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 Yeap.. Corsa yı çok seviyor ama F III ün 125Hp+Powershift uzun zamandır beklediği kombinasyondu, B sınıfı sevdasından yavaştan vazgeçireceğim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 fiyat listesinde göremedim ama ynlışmı baktım acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Çift kavramalı şanzımanların manuel ile aynı miktarda yakıt tüketmesini beklemiyormuyduk ? Powershift,manuel'e göre fazla yakıyor ! Bu dizellerde de böyle mi olacak acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Doktorum eğer ciddiye alınmayacak bir tüketim fazlalığı varsa bence otomatik vitesin rahatlığına değer diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Şimdi DSG ya da EDC de böyle bi fark yok diye hatırlıyorum... Niye bu powershift de varki..Yoksa ekstra bir POWER felan mı sağlıyorda biz mi bilmiyoruz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Şimdi DSG ya da EDC de böyle bi fark yok diye hatırlıyorum... Niye bu powershift de varki..Yoksa ekstra bir POWER felan mı sağlıyorda biz mi bilmiyoruz.. Pratikleri görmek lazım ayrıca dsg dediğin şanzuman birçok tsi ile kullanılıyor bu motor ise atmosforik.. Biz görüyoruz tsi dsg kaç tüketiyor...Kimse 7.5 8.0 demesin..Pratik olarak 9.3 tutturursa çok iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Powershift bekleyenlerin gözü aydın olsun --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.351623,27.967386 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Pratikleri görmek lazım ayrıca dsg dediğin şanzuman birçok tsi ile kullanılıyor bu motor ise atmosforik.. Biz görüyoruz tsi dsg kaç tüketiyor...Kimse 7.5 8.0 demesin..Pratik olarak 9.3 tutturursa çok iyi. +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Pratikleri görmek lazım ayrıca dsg dediğin şanzuman birçok tsi ile kullanılıyor bu motor ise atmosforik.. Biz görüyoruz tsi dsg kaç tüketiyor...Kimse 7.5 8.0 demesin..Pratik olarak 9.3 tutturursa çok iyi. Hımmm..Olabilir ama sanki biraz güc kesintisine uğruor..Çünkü manuelde 6000 devir/dk verdiği gücü 6300 devir/dakika da veriyor..Belki şanzıman oranlı farklıdır..İlk vitesler kısa Son vitesleri alabildiğine uzun tutmuşlardır..Acaba şanzıman oranları var mı? Bu arada DSG 7 ileridir o yüzden normalce kullanıldığında(ayrıca 7. vitesin uzunluğundan dolayı) ''D'' modunda kullanıldığında gayet tasarrufludur...Ha D modunda S modu gibi davranırsanız çabuk öğrenir ve S gibi davranır.. Bu da geç vites atmaya ve tüketimin artmasına neden olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Hasancım Dediklerini biliyoruz sağol bilgilendiriyorsun bizi. Buarada vites oranları farklı değil tamamen şanzuman farklı biri 5 biri 6 ileri zaten...Ş.ler arası tüketimine dikkat edersen eğer dediğinin aynısının powershift tede olduğunu göreceksin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 (düzenlendi) Vw'nin sitesine baktım şimdi teknik veriler(tahminimce 7 ileri olduğundan dolayı) dizelde(1.6 TDI) şehirdışında 0,3 l artma şehiriçinde 0,1 litre düşme; benzinli modellerde (1.4 TSI) şehiriçinde 0,5 L düşme şehirdışında 0,1 litre düşme gözüküyor..EDC yada TCT yede bakacaktım ama şu ötv olayı yüzünden güncelleme var hele alfa romeo guilettanın 1.4 TCT 170 bglik motorunun teknik verilerini hiç mi hiç koymamış.. Ama bunların hepsinin Turbolu olduğu için 1.6 ecoboosta gelene kadar kesin konuşmamak gerek.. Ekim 16, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 fiyat listesinde göremedim ama ynlışmı baktım acaba Fiyat; Manuel Trend 42.635 TL Powershift Trend 47.025 TL Fark 4.400 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap