Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201511 yıl comment_281356 Sabah baktığımda resimdeki yerlerden sağ ve sol klipste su akıntısı mevcut sol klipsdeki su akıntısı akü kapağına denk geliyor.Daha önceden de varmıydı hiç dikkat etmedim olmaması gerekli sanırım.sizlere de sormak istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201511 yıl comment_282206 bu sıkıntı tüm f3 lerde var gidermek için klipslerin altından slikon(siyah olandan) sür. sıkıntı gideriliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl comment_282230 Aman hocam silikon falan yaptırmayın bir yere. Silikonlarsanız o su orada duracak ve devamlı ıslaklık olacak. Olayın tam sorunu su fıskiyelerinden kaynaklanıyor. Oradaki problemi çözmeniz lazım, ya borulardan biri çatlamıştır yada benzer bir durum. Değiştirin ve su gelmesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl Yazar comment_282239 Aman hocam silikon falan yaptırmayın bir yere. Silikonlarsanız o su orada duracak ve devamlı ıslaklık olacak. Olayın tam sorunu su fıskiyelerinden kaynaklanıyor. Oradaki problemi çözmeniz lazım, ya borulardan biri çatlamıştır yada benzer bir durum. Değiştirin ve su gelmesin. Fıskılerden gelmiyor aküye su son resimde siyah klipslerden var 4 adet ortadaki 2 sınden su akmıyor aracı yıkadıgımda en sağ ve soldakilerden su sızıyor.Soldakide akünün üzerine denk geliyor.Sizin araçlardada aynımı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl comment_282242 Fıskılerden gelmiyor aküye su son resimde siyah klipslerden var 4 adet ortadaki 2 sınden su akmıyor aracı yıkadıgımda en sağ ve soldakilerden su sızıyor.Soldakide akünün üzerine denk geliyor.Sizin araçlardada aynımı. Bi klips tutturmuşunuz fakat o klipslere su nerden geliyor düşünmüyorsunuz? Fıskiyenin boruları ordaki izalasyon malzemesinin yani sizin o clipslerin tuttuğu şeyin altından geçiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl Yazar comment_282243 Ön kısıda 1 bardak su döktüğümde sızan suyu göre biliyorum su kesildiği zamanda sızıntı kesiliyor.kendi kendine su akmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl comment_282259 Ön kısıda 1 bardak su döktüğümde sızan suyu göre biliyorum su kesildiği zamanda sızıntı kesiliyor.kendi kendine su akmıyor. O zaman sizin ön konsoldan gelen suyu dışarı akıtan giderler tıkanmış. Onları temizletin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401709 19.01.2015 - 15:03 tarihinde, Muhammed Keser yazdı: Ön kısıda 1 bardak su döktüğümde sızan suyu göre biliyorum su kesildiği zamanda sızıntı kesiliyor.kendi kendine su akmıyor. Sorun halloldu mu nasıl bir işlem yaptırdınız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın