Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201511 yıl Yazar comment_281348 O zaman ben dua etmeye başlayayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201511 yıl Yazar comment_281626 Arkadaşlar bugün önce tanıdık bir yere gittim. Orada arabayı önce rot balansa sokmamı, eğer rot ayarı tutmazsa rot balans yapan yerin sorunu söyleyeceğini söylediler. Ben de rot balansa soktum ve araç rota geldi. Ustaya herhangi bir sorun olup olmadığını sordum. Sorun yok ama sanki alt sağ salıncak biraz yamuk gibi duruyor dedi. Fırsatın olunca değiştirirsin dedi. Rot ayarları yapıldıktan sonra direksiyondaki hafiflik gitti, eski haline döndü. Ayrıca z rot kırılınca gelen takur tukur sesleri kesildi. Kısacası araç eski haline döndü. Ardından uyarı ikazlarını sildirmek için özel ford servisine gittim ve durumu orada da anlattım. Orada da araca bakıldı. İkazlar silindi. Usta salıncaklarda bir şey yok, zaten bunlar kolay kolay yamulmaz, hatta yamulmaz direk kırılır dedi. Çok şiddetli vurman lazım bunları kırman için dedi. Ancak sanki sağ alt rotilde boşluk var gibi, ben olsam kendi arabamda bunu hemen değiştiririm dedi. Araba eski haline döndü ancak son ustanın dedikleri içime bir kurt düşürdü. İçim şimdi rotilleri başka yere kontrol ettirmeden rahat etmez. Nitekim başta direksiyon kutusu falan derken 4000 tl den başladık, çok şükür 50 tl ile kurtardık. Ancak sanırım bizim arabalar biraz nazik. Bu kadar hafif vurmayla, ki kaldırıma bile çıkmadı araç, rot balans kaymış. Rot ayarı da kayınca ve diğer tekerlek farklı dönünce esp ve buna bağlı olan otomatik park, aktif şehiriçi güvenlik ve lastik basınç göstergesi hata verdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281627 Arkadaşlar bugün önce tanıdık bir yere gittim. Orada arabayı önce rot balansa sokmamı, eğer rot ayarı tutmazsa rot balans yapan yerin sorunu söyleyeceğini söylediler. Ben de rot balansa soktum ve araç rota geldi. Ustaya herhangi bir sorun olup olmadığını sordum. Sorun yok ama sanki alt sağ salıncak biraz yamuk gibi duruyor dedi. Fırsatın olunca değiştirirsin dedi. Rot ayarları yapıldıktan sonra direksiyondaki hafiflik gitti, eski haline döndü. Ayrıca z rot kırılınca gelen takur tukur sesleri kesildi. Kısacası araç eski haline döndü. Ardından uyarı ikazlarını sildirmek için özel ford servisine gittim ve durumu orada da anlattım. Orada da araca bakıldı. İkazlar silindi. Usta salıncaklarda bir şey yok, zaten bunlar kolay kolay yamulmaz, hatta yamulmaz direk kırılır dedi. Çok şiddetli vurman lazım bunları kırman için dedi. Ancak sanki sağ alt rotilde boşluk var gibi, ben olsam kendi arabamda bunu hemen değiştiririm dedi. Araba eski haline döndü ancak son ustanın dedikleri içime bir kurt düşürdü. İçim şimdi rotilleri başka yere kontrol ettirmeden rahat etmez. Nitekim başta direksiyon kutusu falan derken 4000 tl den başladık, çok şükür 50 tl ile kurtardık. Ancak sanırım bizim arabalar biraz nazik. Bu kadar hafif vurmayla, ki kaldırıma bile çıkmadı araç, rot balans kaymış. Rot ayarı da kayınca ve diğer tekerlek farklı dönünce esp ve buna bağlı olan otomatik park, aktif şehiriçi güvenlik ve lastik basınç göstergesi hata verdi. Hepsi elektronik sistem, hata vermesi bozulduğu anlamına gelmediğini anlamış oldunuz, sonuçta bu bir kaza şiddeti nereden, nasıl aldığı önemli. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın