Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bmw 1.18-Focus 1.6 Ecoboost-Astra 1.6 Turbo-Megane Tce 180-Golf 1.4 Tsı 16 Auto Show Karşılaştırma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Doğru yerde ve 2.kez açılmamış başlığa kimse sesini çıkartmaz, aksine teşekkür eder. Bu site benim değil, lütfen bu şekilde davranmayın, uyarılara azar olarak bakanlar varsa yönetim'e yardım etmek istediğini açıklayıp aynı görevi üstlenebilir :)

Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Megane için yapılan yorum harika "Kendinizi bir fincanın içindeki tavla zarı gibi hissettiniz mi? GT’de aynen böyle hissedeceğinizden eminiz."

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu teste göre 1.golf 2.focus 3.bmw 4.megane 5.astra diyor doğrumudur ? ...

Bende öyle anladım.

Megane özellikle ara hızlanmalarda hacim farkıyla beraber iyi işler çıkartmış.Açıkçası ecoboost kullanıcısı olarak testden 2. çıkması beni gururlandırdı.

Yanıtlama zamanı:

Bende öyle anladım. Megane özellikle ara hızlanmalarda hacim farkıyla beraber iyi işler çıkartmış.Açıkçası ecoboost kullanıcısı olarak testden 2. çıkması beni gururlandırdı.

megane hızlanmalarda iyi ama , yakıt sarfiyatıda ona göre :) 

bizim ecoboostlar test sonu yakıt sarfiyatında hepsine fark atmış :)

Yanıtlama zamanı:

Bu test, auto show 2012 Ocak ayı dergisinde yayinlandi 4.astra 5. Megane dergideki sonuçlara göre...1 . golf 2.focus 3.bmw .yalniz puanlama mantıksız geldi bana örneğin astra ile golf ferahlık golfe daha fazla puan vermişler .astra daha ferah halbuki. buna benzer çok puanlama saçmalıklari var.golfu 1. Yapmışlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.