Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266489 Merhaba, 2012 Model HB Tit. 1.6TDCİ aracımın stepne olan havuzu su ile doluyor. Neden olduğuna anlam veremiyorum. Aracı yıkattıktan sonra kontrol ettim su almamış. Yağmurlu havalardan sonra tekrar kontrol ettim su almamış. Güneşli havada acaba su var mı diye baktığımda içine balık koysam rahatlıkla yüzer. Aracı alalı 2 ay oldu. Ancak yurt dışında olduğum için toplasam bi 6 gün binmişimdir. Araç 14.500km.de. Aracın arka sol tarafındaki artık küflenmek üzere. Kapalı yerde muhafaza ediliyor. Acaba bagaj kapağından su mu alıyor? Servise gidecek. Teşekkür Ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266492 Normal şartta tabi ki su almıyor, bir sorun var belli ki ya giderler tıkandı bagaj etrafında ya da bir delik açıldı kablo geçiş yerlerinden vs sonuç olarak servis şart buradan yardım etmek zor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266499 Hb modellerde su boşaltma deliği yok diye duydum. Bir yere denk getirmeden delik açmaları gerekecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201411 yıl comment_266685 Arka silecek su hortumunun yerinden çıkmış veya gevsemis olmasi ihtimal dâhilinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201411 yıl comment_271807 Arka silecek hortumundan supheleniyorum. Cunku yagmurlu havada yok, yikatinca yok. Serviste onu kontrol ettirin. Govde paslanmaz. Uygun sekilde sealer ve wax islemi yapiliyor ancak halilar kokar. İslandiginda ufo tarzi bir isitici ile iyice kurutmadan kullanmayin. Derim bi de servise bu su borusu yada kablosunu kontrol ettirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201411 yıl Yazar comment_276496 Aracın arka stoplardan su aldığı ortaya çıktı. Serviste iç döşemeler sökülerek yapılan kontrol neticesinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201411 yıl comment_277663 Daha önce arka stoplar değişmişse ondan olmuştur. Bir arkadaşın aracında da kaporta müdahalesi yapmamak için sadece stobu değiştirmişler ve böyle bir sorun olmuştu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın