Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Iii Stepne Olan Yerin Su Ile Dolması(?)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

2012 Model HB Tit. 1.6TDCİ aracımın stepne olan havuzu su ile doluyor. Neden olduğuna anlam veremiyorum. Aracı yıkattıktan sonra kontrol ettim su almamış. Yağmurlu havalardan sonra tekrar kontrol ettim su almamış. Güneşli havada acaba su var mı diye baktığımda içine balık koysam rahatlıkla yüzer.

Aracı alalı 2 ay oldu. Ancak yurt dışında olduğum için toplasam bi 6 gün binmişimdir.  Araç 14.500km.de. Aracın arka sol tarafındaki artık küflenmek üzere. Kapalı yerde muhafaza ediliyor.

Acaba bagaj kapağından su mu alıyor? 

Servise gidecek.

Teşekkür Ederim.

Yanıtlama zamanı:

Normal şartta tabi ki su almıyor, bir sorun var belli ki ya giderler tıkandı bagaj etrafında ya da bir delik açıldı kablo geçiş yerlerinden vs sonuç olarak servis şart buradan yardım etmek zor.

Yanıtlama zamanı:

Hb modellerde su boşaltma deliği yok diye duydum. Bir yere denk getirmeden delik açmaları gerekecek.

Yanıtlama zamanı:

Arka silecek su hortumunun yerinden çıkmış veya gevsemis olmasi ihtimal dâhilinde.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arka silecek hortumundan supheleniyorum. Cunku yagmurlu havada yok, yikatinca yok. Serviste onu kontrol ettirin. Govde paslanmaz. Uygun sekilde sealer ve wax islemi yapiliyor ancak halilar kokar. İslandiginda ufo tarzi bir isitici ile iyice kurutmadan kullanmayin. Derim bi de servise bu su borusu yada kablosunu kontrol ettirin.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracın arka stoplardan su aldığı ortaya çıktı. Serviste iç döşemeler sökülerek yapılan kontrol neticesinde. 

Yanıtlama zamanı:

Daha önce arka stoplar değişmişse ondan olmuştur. Bir arkadaşın aracında da kaporta müdahalesi yapmamak için sadece stobu değiştirmişler ve böyle bir sorun olmuştu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.