Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23574 Slm arkadaşlar ben 2006 model Focus Ghia aldım üzerindede orijinal sony teyibi var yalnız gündüzleri teybin üzerindeki yazılar okunmuyor yani aydınlatması çok kötü ne yapabilirim aydınlatması yükseltilebiliyormu yardımcı olursanız sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23575 Far ünitesinin altında tüm ışıkları kontrol eden düğme var..Onu oynatarak ışığı arttırabilir eğer kısık kalmış ise.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23577 teybin ön yüzünü çıkartıp temizleyip tekrar takmalısınız. Maalesef bir süre sonra bu oluyor yeşil ekranlı sony teyplerde. Benimde yapmam gerek bir ara Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23578 Sökümü zor mu ki ? benimkisi özellikle güneşli havada belli olmuyor elimle gölge yapmam gerekiyor bu yüzden. Bide parlatıcıdan olması lazım iç kısımda böle nokta nokta leke gibi bişeyler var silmem gerek Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23588 Teybi komple sök; üst ve alt kısımlarında küçük vidalar var; onlar açınca öndeki panel çıkıyor. Daha sonra öndeki mika kısmı ayırıyorsun, sonra istediğin gibi temizle tak. yapmadım ama biliyorum nasıl yapılacağını. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23621 Arkadaşlar butür işlere eliniz yatkın değilse -kolay da olsa- sökmeye çalışmayın derim, sökebiliyorsanız da ekran aksamını vs alkolle temizlemeyin saydam plastikler kalıcı olarak buğulu bir görünüm alabilirler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23626 Benimde ekranım aynı şekilde Cumartesi gecesi bi el atim ona iş yerinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433102 Merhaba arkadaşlar. Ford Focus 2006 Ghia da Sony marka teyp var. Üzerindeki yazılar sabah hiç okunmuyor. Teybi söküp ekranı içerden temizlesem sorun çözülür mü? Yoksa kapasitör mü yenilemek gerekir? Elimden bu tür işler gelir. Kendim yapmayı düşünüyorum. Forumda böyle bir konu göremedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433106 3/16/2012 - 05:44 tarihinde, Ogün Özemre yazdı: dokunmadım bile Dokundun mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433110 Bir saat önce, Abdullah Köroğlu yazdı: Merhaba arkadaşlar. Ford Focus 2006 Ghia da Sony marka teyp var. Üzerindeki yazılar sabah hiç okunmuyor. Teybi söküp ekranı içerden temizlesem sorun çözülür mü? Yoksa kapasitör mü yenilemek gerekir? Elimden bu tür işler gelir. Kendim yapmayı düşünüyorum. Forumda böyle bir konu göremedim. ben söküp temizlemiştim, baya işe yaramıştı. aynı şeyi evdeki kasetçalarda yaptım oda düzeldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 20179 yıl comment_433161 14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Dokundun mu? 5 sene olmuş hala dokunmadım. Ama aklıma düşürdün dokunurum şimdi ben. ptc heater takarken onuda sökeyim bari 13 saat önce, Ozan Kar yazdı: ben söküp temizlemiştim, baya işe yaramıştı. aynı şeyi evdeki kasetçalarda yaptım oda düzeldi. Ozan teybin kenarlarındaki kanallardan düz sac soksak çıkartabilirmiyiz teybi. Anahtarını bulmaya falan uğraşmayayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 20179 yıl comment_433200 4 saat önce, Ogün Özemre yazdı: Ozan teybin kenarlarındaki kanallardan düz sac soksak çıkartabilirmiyiz teybi. Anahtarını bulmaya falan uğraşmayayım. meyve bıçağı ile çıkaran vardı diye kalmış aklımda, biraz zorlar ama olur. tırnakları boşa çıkarttıktan sonra bi şekilde çekmen lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20178 yıl comment_437232 konu baya hortlamış zaten bende ekleyeyim bende trend varda bendede aynı teypden var muhtemelen sonradan değiştirmişler gündüz hiç bişey yok yol bilgisyarı olamadınğından ordaki saate bakmak gerekiyo ama gözükmüyo bi milyoncudan dolmuşcu saatı aldım gündüz onu kullanıyom gece olunca teybi kullanıyom daha önce söktüm teyibi de ekranı sökmedim temizlemeyi denicem bende. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın