Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201511 yıl comment_283149 kardeşim ben yeni katıldım aranıza ama aynı deneyimi ben de yaşadım servis bana 930 lira dedi ben tuvalete düşürdüm seninki ayrı bi sorun ben yaptırdım mesajımı gördüğünde cevap yaz yaptırdın mı merak etttim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201511 yıl comment_283151 Kardeş ben eski focusumu alırken aldığım kişi aynı sizin gibi anahtarlarını kaybetmiş.arabası kaskoluymuş arabaya kaskodan anahtar çalındı diye servise yenisini yaptırtmış.ben arabayı alırken bana söyledi servise sorgulattığım zaman arabanın anahtarının yenilendiği bilgisi çıkıyordu.anahtar yuvalarının değişeceğini zannetmiyorum.bendeki aracın anahtar kitinin şifrelerini değiştiriyorlar.bendeki eski sustalı anahtar arabayı açıyordu yalnız çalıştırmıyordu.demekki aracın eski sahibi biraz tedirgin olmuş anahtarı değiştirmiş.Ben arabayı satarken alıcıya söyledim eski sahibinin anahtarı kaybettiğini hiç bir problem olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201511 yıl comment_286280 Anahtar değişimi kasko tarafından yapılırsa tramerde kayıt olarak görünür mü peki? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın