Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260628 Selamlar herkese, arabamda sigara içmem içilmesine de kibarca karşı çıkarım. Kokusunu sevmem, tiryakiside değilim. Ama eniştem sağolsun kuralı 1 yıl sonra deldi, ilk delinmedede döşeme yanmış sabah farkettim. Kasko mini onarımla hallediyormu. Nasıl bir çözüm bulabilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260631 Selamlar herkese, arabamda sigara içmem içilmesine de kibarca karşı çıkarım. Kokusunu sevmem, tiryakiside değilim. Ama eniştem sağolsun kuralı 1 yıl sonra deldi, ilk delinmedede döşeme yanmış sabah farkettim. Kasko mini onarımla hallediyormu. Nasıl bir çözüm bulabilirim Bende aracımı aldığımda koltukta buna benzer bir yanığım mevcuttu. Önce Zeibarta götürdüm.Hallederiz abi o kolay vs gibi söylemlerin ardından iğrenç bir işçilikle 2 ay kadar dayandı yaptıkları iş Sonra yetkili servise gittim.Ustamız bakacak dediler ,baktı ve hallederiz o kolay iş ,ancak çok çok dikkatli bakarsanız farkedersiniz vs denildi.Sonuç:Bırak dikkatli bakmayı koltuktaki ortopedik bel desteğinin üzerinden bile görünüyor. Ben bu işi şu ana kadar istediğim gibi halledemedim.İnşallah siz çözersiniz sorunu.Bu yüzden arabada babam olsun sigara içirtmem Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260636 Ancak koltuğa göre yapılmış, güzel bir kılıf ile tam olarak o görüntü gider zannımca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl Yazar comment_260637 Şu an kılıflı hali, orjinal döşemeyi ve süngerini de yakmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260639 Of o kötü olmuş işte, neyse sağlık olsun. Allah başka zarar ziyan vermesin. O zaman ya yeni bir kılıf takılacak yada geçici çözümlerle idare edilecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260641 Bilinçli mi basıyorlar ne yapıyorlar istesem öyle delemem ben... Geçmiş olsun.... (Sigara kullanmıyorum arabada babam olsa içirtmememe gerek yok çünkü oda kullanmıyor ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201412 yıl comment_260791 profesyonel döşemeciler hallediyor 100-150 tl gibi bir rakama topkapı akınsal sanayi sitesi kısmet oto döşeme...(nosu mevcut değil maalesef bende) yanık parçayı söküp yenisini dikiyorlar aynı desenle ...sihirbazlık yapmıyorlar yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201412 yıl Yazar comment_260793 Bursa ankarada araştırıyorum. Bursada tanıdık var. Kumaşın o kısmını örüyorlar aynı desenle. İnşallah bi çözüm olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201412 yıl comment_260794 Sigara kullanmıyorum arabada babam olsa içirtmememe gerek yok çünkü oda kullanmıyor Arabayı sıfır aldık, aldığımız gün dedim ki; bu arabada sigara içmeyelim, diğerlerinde içtik bunda içmeyelim. O ara bende içiyordum. Tamam denildi anlaştık (daha doğrusu ben öyle sanmışım) 1 sene devam etti, hiç içmedik. 1 sene sonra babamla annem Marmaris'e gidip geldiler, aynı arkadaşın çektiği fotoğraftaki yerde bizde de bir tane oluştu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201412 yıl comment_260906 tek önerim http://www.ankaraotodoseme.com/ford/ sitesinin sattığı döşeme ben kendi aracımı koltuk rengi açık olduğu için ilk aldığımda bu kılıfları almıştım ve çok kaliteli arabaya birebir oturuyor. fiyatta bence çok uygun böyle bir malzeme ve oto için özel dikim olduğu için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201412 yıl comment_260980 Belki autoking mini onarım derdinize deva olur. http://www.autoking.org/mini_onarim_ic-doseme-onarimi-(ir)_29.html Ağustos 31, 201412 yıl ufuk özdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201412 yıl Yazar comment_260986 Bilgisayardan bi kontrol edeyim, aracı alalı 1 yıl oldu bu gün yaptığım gibi temizlik yapmadım şahsen, leke sökücü ürünler, jant tmizliyiciler, döşeme koruyucu ürünler.. Bu işlemleri yaparken emniyet kemerindeki plastik pulllar tam isimlerini bilemiyorum. Anlaşılan sigara ilk oraya değmiş, sonra döşemeye düşmüş, pulun yarısı erimiş, allah korusun yanıcakmış. Linkleri kontrol edicem teşekkürler tek önerim http://www.ankaraotodoseme.com/ford/ sitesinin sattığı döşeme ben kendi aracımı koltuk rengi açık olduğu için ilk aldığımda bu kılıfları almıştım ve çok kaliteli arabaya birebir oturuyor. fiyatta bence çok uygun böyle bir malzeme ve oto için özel dikim olduğu için Onur bey çok şık görünüyor, aracınız ne renk acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201412 yıl comment_261022 Bilgisayardan bi kontrol edeyim, aracı alalı 1 yıl oldu bu gün yaptığım gibi temizlik yapmadım şahsen, leke sökücü ürünler, jant tmizliyiciler, döşeme koruyucu ürünler.. Bu işlemleri yaparken emniyet kemerindeki plastik pulllar tam isimlerini bilemiyorum. Anlaşılan sigara ilk oraya değmiş, sonra döşemeye düşmüş, pulun yarısı erimiş, allah korusun yanıcakmış. Linkleri kontrol edicem teşekkürler Onur bey çok şık görünüyor, aracınız ne renk acaba? aracım 2013 focus style. aracımın rengi beyaz resimdeki benim aracım değil siteden aldım görebilmeniz için. Ağustos 31, 201412 yıl onur karadağ tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın