Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2'den Courier'e Geçiş Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 2010 model tit TDCİ aracımızı satıp 1.6 tianium plus courier sıfır km almak mantıklımı aile genişledi mecbur arabayı da büyütücez 

:sofeer:

Yanıtlama zamanı:

haluk bey bence c-max düşünebilirsiniz.sonuçta courier kamyonet sınıfı yıllık muayne,yüksek vergi,88 km de radar sınırı hatta şahit olmadım ama duyduğuma göre ağırlık kontrolü için ağır vasıtalarla birlikte kantara girme çıkma vs.bir sürü iş. c-max bu aracın gördüğü işi görür ve otomobil sınıfı bir araç.aynı paralara sıfır c-max ya da 2011-2014 arası temiz düşük km dizel c-max alınır diye düşünüyorum.Benim acizane düşüncem....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bütçe 50 bin TL olduğundan dolayı birde sıfır almak istedim bu sefer

Yanıtlama zamanı:

Burak okula hazırlık için şimdiden şaraplar üzerinde çalışma yapıyor galiba:)::):):):):):):):):)

Yanıtlama zamanı:

haluk bey 50.000 TL bütçe ile bahsettiğiniz aracın en dolusunu alabilecek misiniz.Ben şahsen bundan 10 gün önce falan aracımı sattığım da bakmıştım.en boş paketine 44.küsür z yazmışlardı.açıkcası cesaret edemedim özellikle yukarıdaki iletimde belirtiğim esaslardan dolayı.gittim 44.500 liraya 2011 C-Max 1 makyajlı titanyum aldım.TDCI motor..bilmiyorum ama 2007 Trend dizel focustan sonra değişik bir araba geldi bana.mesela sizde 50.000 bütce ile ya da  bütceyi biraz daha zorlayarak yeni kasa C-MAX düşünebilirsiniz..tabiki dizel tercih etmenizi tavsiye ederim...

emrullah aslan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

B-max'de öyle ama senin aracından geniş

Sorun B max te değil ki, sorun Focus 3 te başkan.

Focus 2 ile Focus 3 ü kıyaslasak Focus 2, 3 ün yanında salon salomonje kalır. :D :D :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.