Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Radyatör Ve Su Sorunları Bitmek Bilmiyor...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaslar

sorun ilk önce yalancı hararet diye belirtilen şekilde başladı araç yükde iken hararet fırlıyor biranda yine normale dönüyordu.daha sonra aracın yedek su bidonu şişiyordu bir kaç servise götürdüm(yetkili değil) aracın conta yaktığını söylediler.ısrarlarıma ragmen onlarda ısrar ettiler.fakat araçda ne yagda su nede suda yag vardı ama antifirizi simsiyah yapıyordu.ve bir usta egr valf sogutucusunun diyafram patlattığını söyledi su bidonuna burdan egsoz gazı verdiğini söyledi ve söktük evet dediği gibi aradaki saç levha plakalnın üstündeki contalar kalkmıştı.bende bu kalkan taraflarını tamamen kazıyarak sıvı conta sürerek yeniden kapattım o sorunu öyle cözdük.şimdiki sorun ise bu seferde araç suyu tamamlanıyor soğukken hava alma kapagı acıyorum hava bitiyor su gelene kadar bekleyip kapatıyorum fakat araç müşür açtıkdan sonra su bidonunda hiç su kalmıyor.birde bidonun kapagı diş kapmış galiba stop ettikden sonra ses geliyor kapaktan..

sizlere sorum acaba baska neler olabilir.fikri ve tecrübesi olan arkadaslar abilerim yardımcı olurlarsa sevinirim..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ilk götürdüğüm kişiler yetkili servisden yeni ayrılan kişiler yaklasımları cok ters geldi direk conta yakmış dediler bidondan su kabarınca.birazda işin diğer tarafı maddiyat.

Yanıtlama zamanı:

3. yıl garantiniz bitti mi ?

Sıradan bir sorun değil sizinki. Egr soğutucusu garantiden değişir rahatlıkla bakımlarınız düzgün ise.Egr soğutucunun da 1000 lira civarında fiyatı var.

Yanıtlama zamanı:

Sanirim arac servis bakimli olmadigindan garanti disi kalmis, radyator dahil tum sogutma sisteminin elden gecmesi gerekir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yok garanti dısı olması arac hasarlı olarak aldım.bakalım şimdilik normale döndü gibi egr iptali yaptım.sonuçları göreceğiz.bayram sonrasıda egr valf sogutucu değişimi yapılacak.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.