Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201412 yıl comment_262168 Cem bey bugün servise gideceğim. Bakalım ne diyecekler. Göreceğiz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201412 yıl comment_262169 Cem bey bugün servise gideceğim. Bakalım ne diyecekler. Göreceğiz... Onur olumsuz da dönüş olsa, sıkma canını kasko mini onarımdan ücretsiz boyuyor, tabii istenmeyen bir durum ama karşılaşıldığında en az zararla dönmek önemli, geçmiş olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201412 yıl comment_262171 Bekir abi aslında servis olumsuz bir yanıt verse gidip boyatmam. uğraşmam. önemli değil benim için. sadece hakkım varsa savunurum. yoksa ben araba için ölüp bitmem. sadece bir araçtır benim için. o kadarcık şeyi araba life kaldırmasalar farketmezim bile Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201412 yıl comment_262172 yoksa ben araba için ölüp bitmem. sadece bir araçtır benim için Oh be benim gibi düşünen biri daha... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201412 yıl comment_262185 Benim aracın garantisi 2 ay önce bitti, birkaç yerinde boya hatası var büyük ihtimal fabrika hatası, boya garantisi ne kadar devam ediyor Ford araçlarda ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201412 yıl comment_262188 Benim aracın garantisi 2 ay önce bitti, birkaç yerinde boya hatası var büyük ihtimal fabrika hatası, boya garantisi ne kadar devam ediyor Ford araçlarda ? http://www.ford.com.tr/ford-servis/garanti Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201411 yıl comment_263960 Şimdi aracımı servise getirdim. Garantiye resimlerini gönderdiler. Boya onayı geldi. Tampon komple boyanma onayı geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201411 yıl comment_271839 Fabrikalarda bile tamir alanları var ve boyalar tamir ediliyor? Ne sanıyorsunuz konserve gıda gibi el değmeden mi üretiliyor? 0 hata ile el değmeden çıkan araç sayısı %30'u geçmez. İllaki bir ufak tefek müdahale oluyor. Ancak sizinki şanssızlık. Boyasını kötü yapmışlar sıfır araca bile boya kontrolü yapmak gerek! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın