Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sıfır Araç Boyalı Çıktı.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Cem bey bugün servise gideceğim. Bakalım ne diyecekler. Göreceğiz...

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 9,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Boya ölçümü yaptırmadan boyalı çıktı demek mümkün değil. Diyelim ki boyalı çıktı, bu aracın reel değerini düşürecek bir durum değil. Ancak takıntılı Türk halkı ve düzenbaz satıcılar nedeniyle satış

• Ondan sonra da astar kalınlığı ölçmeye başlarız :-)

• onur karadağ
    onur karadağ

Bekir abi aslında servis olumsuz bir yanıt verse gidip boyatmam. uğraşmam. önemli değil benim için. sadece hakkım varsa savunurum. yoksa ben araba için ölüp bitmem. sadece bir araçtır benim için. o ka

Yanıtlama zamanı:

Cem bey bugün servise gideceğim. Bakalım ne diyecekler. Göreceğiz...

Onur olumsuz da dönüş olsa, sıkma canını kasko mini onarımdan ücretsiz boyuyor, tabii istenmeyen bir durum ama karşılaşıldığında en az zararla dönmek önemli, geçmiş olsun..

Yanıtlama zamanı:

Bekir abi aslında servis olumsuz bir yanıt verse gidip boyatmam. uğraşmam. önemli değil benim için. sadece hakkım varsa savunurum. yoksa ben araba için ölüp bitmem. sadece bir araçtır benim için. o kadarcık şeyi araba life kaldırmasalar farketmezim  bile :D

Yanıtlama zamanı:

Benim aracın garantisi 2 ay önce bitti, birkaç yerinde boya hatası var büyük ihtimal fabrika hatası, boya garantisi ne kadar devam ediyor Ford araçlarda ?

Yanıtlama zamanı:

Benim aracın garantisi 2 ay önce bitti, birkaç yerinde boya hatası var büyük ihtimal fabrika hatası, boya garantisi ne kadar devam ediyor Ford araçlarda ?

http://www.ford.com.tr/ford-servis/garanti

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Şimdi aracımı servise getirdim. Garantiye resimlerini gönderdiler. Boya onayı geldi. Tampon komple boyanma onayı geldi.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Fabrikalarda bile tamir alanları var ve boyalar tamir ediliyor? Ne sanıyorsunuz konserve gıda gibi el değmeden mi üretiliyor? 0 hata ile el değmeden çıkan araç sayısı %30'u geçmez. İllaki bir ufak tefek müdahale oluyor. Ancak sizinki şanssızlık. Boyasını kötü yapmışlar :) sıfır araca bile boya kontrolü yapmak gerek!

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.