Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 1

Triger Kayışı, V Kayışı Ve Devirdaim Pompası Değişti


Bedirhan Doğan

Soru

Merhaba Arkadaşlar,

 

İnternetten temin ettiğim triger kayışını, V kayışını ve devirdaim pompasını bugün yetkili serviste değiştirttim. Parçalara 380 TL, yetkili servise ise 240 TL ödedim. Toplam 620 TL'ye mal oldu. 

 

Aslında devirdaim pompası hiç aklımda yoktu ama forumdan okuyunca onu da sipariş etmiş bulundum. Usta devirdaim'in değişmesine gerek yok dedi. Boş yere almışsın dedi kafamı karıştırdı. Sökülmüşken değişsin dedim. Devirdaim bugatti marka.

 

Topladılar kapattılar. Her şey normal görünüyor, motor tıkır tıkır çalışıyordu ama arıza lambası yandı. Cihaz bağlayıp baktılar, cihaz "krank mili sensörü arızası" dedi. Sente atlatmışlar, moralim bozuldu. Güzelim'in her yerini tekrar söküp sente ayarı yaptılar geri topladılar. Arızayı sildiler. Teste çıktık, çok şükür eski halinden hiçbir farkı yok. Eve dönerken 100 km yol yaptım, son hız denemesi de yaptım, her zaman ulaşabildiğim hıza da ulaştım. 

 

Sorun görünmüyor, inşallah da görünmez.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

ben dışarda triger değişimi için 350 tl fiyat verdiler serviste tanıdıklar kampalar felan 650 felan hallolabilir dendi tanıdık şimdi dışarıda yaptırsam fatura vercekte usta o faturanın ne gibi bir geçerliliği olur serviste yaptırsam daha iyi sanki sizce fiyatlar nasıl siz olsanız ne yapardınız 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.