Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Gazi Özata

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Gazi Özata Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    11 focus tdci collection
  • Meslek:
    bilgisayar
  • Cinsiyet:
    Bay

Gazi Özata's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Merhaba arkadaşlar aracımda bir teyp kodu sorunu bulunuyor. Satın alırken satan adam üstü kapalı bir şekilde arada bir teybin kod istediğini bu kodunda evraklar içerisinde yazdığını söylemişti. Kodu biliyorum giriş yapıyorum, bazen çalışıyor sıkıntı yok. Ama bazen kanser ediyor. Dün 15 dakikalık yolda en az 10 defa girdim ve 5 tuşuna bastım, basar basmaz ışıklar sönüyor ve tekrar kod istiyor. Neredeyse tüm gün kod çalışmadı, akşam bir saat aracı park ettim ve daha sonra yola çıktım baktım kabul etti kodu sorunsuz çalışıyor. Bugün de neredeyse tüm gün sorunsuz çalıştı fakat akşam yola çıkarken yeniden kod istedi. Teybi söktüm belki dedim kablolarda bir temassızlık vs söz konusu olabilir diye, ama arka tarafta bir soket var oldukça kaba ve sarsıntı ile bir şey olması mümkün değil. Sizce bu sorun nasıl çözülür ? Ne yapmam gerekiyor ? 5 Gün sonra uzun yola çıkacağım ve bir an önce en uygun maliyet ile bu sorunu çözmek istiyorum.
  2. S.a arkadaşlar dün aracın ruhsat işlemlerini halletmeden önce sanayiye ustama götürdüm. Eşimin babası 25 yıldır sanayide esnaftır, bir önceki aracımı da onun tavsiyesine uyarak ustaya emanet etmiştim. Dün aracın tüm filtrelerini ve yağını değiştirdim. Bana maliyeti işçilik dahil 225 TL gibi bir rakama mal oldu. Parçaları usta ile gidip parçacıdan satın aldık, 175 TL parçalara 50 TL de ustaya işçilik ödedim. Benden önceki sahibi balataları yeni değiştirdiği için onlara herhangi bir işlem yapılmadı. Usta önceki sahibinin triger değişip değiştirmediğini sordu bende değiştirmediğini söyleyip internette araştırdım. Kimi yerlerde 90 bin kimisinde 120 bin gibi rakamlar çıkıyor.
  3. Merhaba arkadaşlar, Bir önceki aracım için satın almış olduğum bir sony teyp var. NFC destekli ( telefonumda sony ). http://www.hepsiburada.com/liste/sony-mex-n4000bt-bluetooth-usb-ve-aux-girisli-iphone-ipod-uyumlu-oto-teyp/productDetails.aspx?productId=otblcmexn4000bt&categoryId=26080 Ben bu teyp' i yeni aldığım focusuma taktırmak istiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-ford-focus-teyp-cercevesi-155462750/detay Şöyle bir çerçeve buldum, sizce bu işlemi yapsam çok sırıtır mı ? Teyp henüz 2 aylık ve oldukça fazla özelliği var. Mesajları okuyabiliyor, teyp üzerinden arama yapıp aramaları cevaplayabiliyorum. Siz olsanız, tercihiniz hangi yönde olurdu ? Düzenleme : Konuyu yanlışlıkla mk3 forumlarına açmışım, yönetici arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  4. Konuda belirtmemişim her iki araçta 1.6 dizeldir.
  5. Henüz bir araç satın alamadım 1.0 ecobost ile ilgileniyordum fakat bazı sorunlar nedeniyle o araç olmadı. ( Kayıt olduğum anda o araç ile ilgileniyordum. Şuan herhangi bir aracım yok, clio kullancısıydım sattım. )
  6. S.a arkadaşlar hayırlı ramazanlar. İlk konuyu buradan önce tanışma bölümüne açmayı dilerdim fakat önce araç sahibi olup ardından kendi aracımla tanışmayı uygun gördüm. İlgili ilan sitesinde bir tane araç buldum 85.000 KM de biraz pazarlık ile 43 bin TL' ye kadar indirdim aracı. Titanium x paket. Bir araç daha var buda bir tanıdığımız da onunla da pazarlık sonucu ancak 38.200 TL gibi bir rakama inebildim. Ondaki araçta 80 bin km de collection. Titanium x olan araçta 4 parça boya mevcut bunun haricinde her şeyin orijinal olduğu söyleniyor. Diğer araçta ise ön tampon ve farlar değişmiş ( yetkili serviste ) Siz olsanız bu araçlardan hangisini alırdınız ? Her iki araçda 1.6 tdci 43.000 TL Titanium x paket - 38.200 TL Collection 45.000 TL maksimum bütçem var ( 40 nakit 5 kredi kartı çekimi vb. ) Tekrardan hayırlı ramazanlar. Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.