Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

80 Binde Yaptırdığım Bakımlar


Gazi Özata

Önerilen Mesajlar

S.a arkadaşlar dün aracın ruhsat işlemlerini halletmeden önce sanayiye ustama götürdüm. Eşimin babası 25 yıldır sanayide esnaftır, bir önceki aracımı da onun tavsiyesine uyarak ustaya emanet etmiştim. 

 

Dün aracın tüm filtrelerini ve yağını değiştirdim. Bana maliyeti işçilik dahil 225 TL gibi bir rakama mal oldu. Parçaları usta ile gidip parçacıdan satın aldık, 175 TL parçalara 50 TL de ustaya işçilik ödedim. Benden önceki sahibi balataları yeni değiştirdiği için onlara herhangi bir işlem yapılmadı. 

 

Usta önceki sahibinin triger değişip değiştirmediğini sordu bende değiştirmediğini söyleyip internette araştırdım. Kimi yerlerde 90 bin kimisinde 120 bin gibi rakamlar çıkıyor. 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gazi bende geçtiğimiz pazar 80.000 bakım yaptırdım, bence yılı doldurmayı bekleme, benim ustamın elince triger kopmuş bir focus a 11.000TL fiyat çıkmış, bende işi garantiye almak içiin yaptırdım, ödediğim fiyat da toplam 620TL oldu. 10.000 bakım mazot filtresi dahil.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.