Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250546 Merhaba Arkadaşlar, İnternetten temin ettiğim triger kayışını, V kayışını ve devirdaim pompasını bugün yetkili serviste değiştirttim. Parçalara 380 TL, yetkili servise ise 240 TL ödedim. Toplam 620 TL'ye mal oldu. Aslında devirdaim pompası hiç aklımda yoktu ama forumdan okuyunca onu da sipariş etmiş bulundum. Usta devirdaim'in değişmesine gerek yok dedi. Boş yere almışsın dedi kafamı karıştırdı. Sökülmüşken değişsin dedim. Devirdaim bugatti marka. Topladılar kapattılar. Her şey normal görünüyor, motor tıkır tıkır çalışıyordu ama arıza lambası yandı. Cihaz bağlayıp baktılar, cihaz "krank mili sensörü arızası" dedi. Sente atlatmışlar, moralim bozuldu. Güzelim'in her yerini tekrar söküp sente ayarı yaptılar geri topladılar. Arızayı sildiler. Teste çıktık, çok şükür eski halinden hiçbir farkı yok. Eve dönerken 100 km yol yaptım, son hız denemesi de yaptım, her zaman ulaşabildiğim hıza da ulaştım. Sorun görünmüyor, inşallah da görünmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201412 yıl Yazar comment_254392 Kaç km değişim yaptınız acaba ? Gazi Bey merhaba, Öncelikle aramıza hoş geldiniz. 90 bin km'de değişim yapıldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201412 yıl comment_256214 ben dışarda triger değişimi için 350 tl fiyat verdiler serviste tanıdıklar kampalar felan 650 felan hallolabilir dendi tanıdık şimdi dışarıda yaptırsam fatura vercekte usta o faturanın ne gibi bir geçerliliği olur serviste yaptırsam daha iyi sanki sizce fiyatlar nasıl siz olsanız ne yapardınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256328 Ürün orjinal ve doğru değişim yapılırsa sorun olmaz ama adamlar isterse açık da bulur bir hata halinde. Karar sizin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201412 yıl comment_256784 Bugun özel serviste triğer set değişimi gerçekleşti 220 parçalar 150 tl işçilik tuttu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201411 yıl comment_265190 bana da kampanya sonrası 950lira fiyat çektiler. Normalde 1.300TL civarıymış. Bakalım ne yapacam. Servis mi, sanayi mi ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın