Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358833 Daha önce kullandığım F3 lerde hiç böyle bir şey yaşamadım @Olcay Sert. Buluşmada yapmadı evet. Özer'in de öyle bir sorunu yok galiba. Acaba önceki yorumlardaki gibi hoparlör yalıtımı olabilir mi? O da çok mantıklı gelmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358835 Teybin arkadındaki fan dan geliyor olmasın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358844 12 dakika önce, Doğan Kurban said: Teybin arkadındaki fan dan geliyor olmasın? cızırtı başlayınca gaz ile tepkimeli gidiyor fandan olsa gaz verince artmaz galiba 18 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Daha önce kullandığım F3 lerde hiç böyle bir şey yaşamadım @Olcay Sert. Buluşmada yapmadı evet. Özer'in de öyle bir sorunu yok galiba. Acaba önceki yorumlardaki gibi hoparlör yalıtımı olabilir mi? O da çok mantıklı gelmedi en güzeli bi video çekmek. geçen gün telefonda karşı tarafın sesini cızırtıdan duyamayınca kapatayım sonra arıyayım dedim. arabayı sık kullanan birisi olsam çekilcek dert değilde bakalım bi çaresini bulcaz. en olmadı çıkmacılar bekler bizi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358850 Sokup soketleri kontrol edin . Muhtemelen yerinden çıkmış veya kopmuş bir kablo göreceksiniz . Oto teypcisi halleder 2 dk da . Sizin araçta 5" navi ekran yok sanırım o yüzden fan da bulunmuyor . Fan ses yapmış olamaz . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412391 4/21/2016 - 12:03 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Bluetooth modül anteni module entegre ,radyo anteni aracın arkasında birbirine parazit yapması mümkün değil . Cizirti muhtemelen kablo bağlantıların da kopuk olmasından veya topraklama da problem olduğunu gösterir 4/21/2016 - 12:22 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Daha önce kullandığım F3 lerde hiç böyle bir şey yaşamadım @Olcay Sert. Buluşmada yapmadı evet. Özer'in de öyle bir sorunu yok galiba. Acaba önceki yorumlardaki gibi hoparlör yalıtımı olabilir mi? O da çok mantıklı gelmedi sonunda video çekebildim biraz erken oldu ama. çok sinir bozucu olabiliyor. yarım saat civarı çalıştıktan sonra böyle bi ses geliyor. ilk açıldığında böyle bi cızırtı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20178 yıl comment_451732 4/21/2016 - 12:59 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Sokup soketleri kontrol edin . Muhtemelen yerinden çıkmış veya kopmuş bir kablo göreceksiniz . Oto teypcisi halleder 2 dk da . Sizin araçta 5" navi ekran yok sanırım o yüzden fan da bulunmuyor . Fan ses yapmış olamaz . bakıma gideceğim zaten şahsuvaroğluna onada bi baktırayım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın